Libnet.ro
UNICEF

10:46

Vesti proaste pe final de an. Vom plati mai multi bani pentru benzina, motorina si tigari

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pe final de an. Vom plati mai multi bani pentru benzina, motorina si tigari

Benzina, motorina si tigarile se vor scumpi de la 1 ianuarie 2021, aducand dupa ele scumpiri in lant. Miercuri, Ministerul Finantelor a publicat noul nivel al accizelor, valabil din prima zi a anului viitor si stabilit prin actualizarea cu cresterea preturilor de consum comunicata oficial de Institutul National de Statistica. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romani! Se intampla chiar acum la granita cu Bulgaria, de 1 Decembrie

Noi restrictii de calatorie, incepand de astazi, la granita de sud a Romaniei, sunt anuntate de autoritatile din Bulgaria. Numarul mare de noi infectari au determinat Guvernul bulgar sa ia aceste noi masuri. Bulgaria isi inchide granitele pentru o perioada limitat de timp, pana in ianurie 2021. Bulgaria isi inchide granita pentru o luna de .

Horoscop 30 noiembrie6 decembrie 2020 cu Minerva. Doua zodii castiga multi bani!

Horoscop 30 noiembrie 6 decembrie 2020 cu Minerva. O saptamana plina reusite pentru multi dintre nativi. Ce spune Minerva despre fiecare zodie in parte. Horoscop 30 noiembrie6 decembrie 2020 cu Minerva Berbec Berbecii trebuie sa lucreze la mentinerea ordinii la locul de munca. Este posibil ca ei sa isi piarda rabdarea rapid si sa .

Klaus Iohannis a decorat mai multi doctori si asistente medicale, de Ziua Nationala a Romaniei: Dvs, cei din linia intai, luptati neobosit pentru viata, de multe ori cu riscul propriei sigurante VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti, de Ziua Nationala a Romaniei, mai multi doctori si asistente medicale, precum si universitati de medicina.

Doi morti si mai multi raniti in Germania, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de pietoni

Doi morti si mai multi raniti s-au inregistrat, marti, in orasul Trier din Germania, dupa ce o masin.

ARHIEPISCOPUL TOMISULUI: Asteptam sa vina mai multi credinciosi la pelerinaj

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie, a anuntat azi, la inceperea ceremoniei religioase de la Pestera Sfantului Apostol Andrei, ca asteapta sa vina mai multi la credinciosi la aceasta sarbatoare. El le-a recomandat celor care nu pot participa fizic la slujba sa o urmareasca pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului.

Romania a alocat pentru Sanatate cei mai putini bani din UE. Date oficiale Eurostat

Romania a alocat in anul 2018 pentru sanatate doar 580 de euro pe cap de locuitor, aceasta fiind cea mai mica suma inregistrata in randul satelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )