Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romani! Se intampla chiar acum la granita cu Bulgaria, de 1 Decembrie

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru romani! Se intampla chiar acum la granita cu Bulgaria, de 1 Decembrie

Noi restrictii de calatorie, incepand de astazi, la granita de sud a Romaniei, sunt anuntate de autoritatile din Bulgaria. Numarul mare de noi infectari au determinat Guvernul bulgar sa ia aceste noi masuri. Bulgaria isi inchide granitele pentru o perioada limitat de timp, pana in ianurie 2021. Bulgaria isi inchide granita pentru o luna de . continuă pe Playtech

Se intampla chiar acum la Pestera Sf. Andrei. IPS Teodosie: Daca e momentul sa plece din viata asta, pleaca la Dumnezeu

In plina pandemie de COVID-19, iPS Teodosie, cel care s-a impotrivit tuturor regulilor din societate, a transmis cu ocazia marii sarbatori a Sfantului Andrei o declaratie socanta cu privire la infectarea si moartea credinciosilor. Dezvaluirile sale au socat o tara intreaga, astfel ca multi credinciosi fac eforturi mari sa poata intelege indemnul Arhiepiscopului. Participare la .

800 de lei pentru romani, chiar acum. Banii intra de luna aceasta, iar conditia e simpla

Romanii primesc o veste buna! O anumita categorie urmeaza sa primeasca suma de 800 de lei chiar de luna aceasta. Despre ce este vorba si care este conditia pe care o au acestia de indeplinit? Iata anuntul oficial al autoritatilor! 800 de lei pentru romani. Care e conditia pentru a-i putea primi? Anunt de ultima .

De pe 6 decembrie: noi reguli pentru romani. Sunt obligatorii si trebuie respectate cu sfintenie

Noi reguli pentru romani trebuie respectate pe 6 decembrie, in ziua alegerilor parlamentare. Iata ce trebuie sa stie romanii. Noi reguli se aplica pentru toti romanii pe 6 decembrie, ziua.

Dr. Adrian Streinu Cercel, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, candidat PSD Bucuresti la Senat, le transmite romanilor, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, ca trebuie sa-si uneasca iar fortele pentru a putea invinge infectia cu Sars-COV 2.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )