Libnet.ro
UNICEF

08:45

Vesti proaste pentru bucuresteni. RADET vrea sa majoreze tarifele pentru distributia energiei

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru bucuresteni. RADET vrea sa majoreze tarifele pentru distributia energiei

RADET vrea sa majoreze tarifele de transport si distributie a energiei termice furnizate prin puncte termice urbane la un tarif de 167,87 lei pe gigacalorie. Majorarea trebuie insa aprobata in sedinta. continuă pe Antena3

Proiect: RADET vrea sa majoreze tarifele pentru distributia energiei

RADET vrea sa majoreze tarifele de transport si distributie a energiei termice furnizate prin puncte termice urbane la un tarif de 167,87 lei pe gigacalorie. Majorarea trebuie insa aprobata in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) de saptamana viitoare, relateaza Mediafax.

Vesti proaste pentru vanzatorii de martisoare. Nu vor mai putea vinde in aceste locuri! Decizia Primariei

Anul acesta de 1 si 8 martie nu se vor mai vinde martisoare la Piata Romana, Unirii sau Universitate, a decis Primaria Capitalei, prin Administratia Strazilor. Potrivit Primariei Capitalei, comerciantii de.

VREMEA. Vesti proaste de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea

Vesti nu foarte bune de la meteorologi care anunta pentru perioada 24-27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul.

Vesti proaste de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea

Vesti nu foarte bune de la meteorologi care anunta pentru perioada 24-27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor. Vremea.

VREMEA. Prognoza meteo pana duminica. Vesti proaste de la meteorologi

Vesti nu foarte bune de la meteorologi care anunta pentru perioada 24-27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )