Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vesti proaste pentru bugetari. Ce se intampla cu salariile lor cand vor lucra de acasa

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru bugetari. Ce se intampla cu salariile lor cand vor lucra de acasa

Sunt vesti proaste pentru bugetari dupa ce s-a aflat ce intampla cu salariile lor cand vor lucra de acasa. Astfel, mai multe sporuri ale angajatilor de la stat vor disparea din momentul in care o parte dintre ei vor incepe sa lucreze de acasa. Soc printre bugetari. Acestia vor pierde sporurile de munca daca raman . continuă pe Playtech

Horoscop 8-14 noiembrie 2020. Vesti proaste pentru zodii: apar tradari si despartiri

Specialistii vin cu noi previziuni pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Din pacate, vestile proaste vin si ele in saptamana ce urmeaza. Care dintre nativi vor avea parte de tradari si departiri cu scantei? Horoscop 8-14 noiembrie. Vesti proaste pentru zodii Berbec in cursul sapamanii viitoare se anunta o veste mare pentru tine, lucrurile .

Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Se suspenda plata acestei pensii

Sunt vesti proaste pentru milioane de pensionari. Se suspenda plata pensiilor de urmasi pentru elevii care nu depun actele scolare in timp util. Reprezentantii Casei Nationale de Pensii Publice CNPP) anunta ca copiii urmasilor pensionari, mai exact, elevii care nu depun actele scolare la timp se vor alege cu pensiile suspendate. Se suspenda pensiile de .

Vesti bune pentru romani! Ce se va intampla cu salariul minim in 2021

Desi oarecum neasteptat, anul 2021 ar putea sa aduca si o veste foarte buna pentru romani. in plina pandemie de coronavirus, veniturile multor romani ar putea sa creasca. Conform Antena 3, salariul minim pe econimie ar putea creste cu 100-150 de lei brut. Cresterea ar putea intra in vigoare inca din primul trimestru al anului .

Meteo. Se schimba vremea radical: cand scad temperaturile brusc. Vesti proaste despre ploi

De astazi incepe weekendul, iar ANM anunta valori termice mai coborate decat cele specifice pentru aceasta perioada. Temperaturi mai scazute se vor resimti mai ales in zonele estice ale tarii. Weekendul 6-8 noiembrie 2020 va fi unul dominat de temperaturi scazute. Vremea in weekendul 6-8 noiembrie 2020 Pentru weekendul 6-8 noiembrie valorile termice se vor .

Horoscop 8 noiembrie 2020. Vesti bune pentru o singura zodie: ce propunere va primi

Astrele vin cu noi previziuni despre cele 12 zodii ale horoscopului. Vestile bune nu se prea fac vazute decat pentru un singur nativ. Ce propunere va primi aceasta si care sunt intamplarile de care vor avea partea restul semnelor? Horoscop 8 noiembrie 2020. Vestile bune vin doar pentru una din zodii Berbec Duminica, 8 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )