Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vesti proaste pentru bugetari: ce spor li se taie in 2021. PSD a facut anuntul zilei

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru bugetari: ce spor li se taie in 2021. PSD a facut anuntul zilei

Proiectul de buget pe 2021, despre care premierul Florin Citu a spus ca este gata, ar putea contine prevederi ce presupun eliminarea acordarii in acest an a voucherelor de vacanta, dupa cum a afirmat senatorul PSD Stefan Radu Oprea. Mai multe sporuri, subventii si indemnizatii acordate angajatilor de la stat ar urma sa fie eliminate . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat cu pretul petrolului in februarie 2021. Vesti proaste pentru soferi!

Scaderea dolarului american in urma redresarii economice mondiale. Coontinuarea cheltuielilor de stimulare in SUA. Acestea sunt doar o parte din efectele cresterii pretului la productia de petrol, la inceput de an 2021. Criza preturilor la productia de petrol s-a diminuat in februarie 2021 De la criza petrolului din anii 70 si inceputul anilor 80, pretul .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Aparitia vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit sperante mari cu privire la revenirea la o viata cat mai aproape de normalitate. Fara a sta prea mult pe ganduri, cativa organizatori renumiti si-au anuntat festivalurile pentru vara, iar amatorii au inceput sa-si faca planuri de distractie. Pentru a clarifica situatia, Raed Arafat a facut anuntul de care toata .

Vesti bune pentru cei vaccinati cu Pfizer. Ce descoperire au facut specialistii acum

Vaccinul Pfizer este unul dintre cele trei disponibile in Romania. Specialistii au descoperit ca serul conceput de compania germana neutralizeaza trei mutatii ale noului virus. Descoperire despre vaccinul Pfizer: poate neutraliza trei mutatii ale COVID-19 Vaccinul de la PfizerBioNTech neutralizeaza cele trei variante ale COVID-19 aparute in Marea Britanie si in Africa de Sud, dar .

Surse: Voucherele de vacanta pentru bugetari nu se mai dau. Salariile si sporurile angajatilor de la stat vor fi plafonate. Ce se intampla cu pensiile

Premierul Florin Citu le-a spus liberalilor, la sedinta Biroului Executiv al PNL, ca saptamana viitoare va trimite Legea bugetului de stat in Parlament. Proiectul nu va mai include o serie de cheltuieli, tocmai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )