Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru cei care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru cei care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la nivelul de 2,10%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru cei care au credite. La ce se asteapta analistii financiari in 2018

Leul se va deprecia in urmatoarele 12 luni, iar dobanzile isi vor continua cresterea, sunt de parere analistii financiari. Ei se asteapta ca euro sa depaseasca 4 lei si 73 de bani i.

Sfatul unui preot pentru cei care sufera de depresie: Nu luati medicamente! Depresia e arma diavolului!

Parintele Constantin Necula a indemnat tinerii, prezenti la o conferinta, sa nu apeleze la medicamente daca sufera de depresie, aratand ca opusul depresiei nu este fericirea sau starea de.

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai calde MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Mesajul presedintelui Iohannis, de Craciun: Sarbatoarea Nasterii Domnului este un bun indemn la solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru

Sarbatoarea Nasterii Domnului este un bun indemn la compasiune si solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru, a transmis presedintele Klaus Iohannis, in mesajul de.

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Sarbatoarea nasterii Domnului e un bun indemn la compasiune si solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru

Presedintele Klaus Iohannis a postat pe contul sa de Facebook o inregistrare video in care ureaza romanilor Craciun fericit, reamintind ca sarbatoarea nasterii Domnului este un bun indemn la compasiune si solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru.

Pedeapsa uriasa pentru barbatul care a ucis un primar PSD. Criminalul va sta 30 de ani in inchisoare

Condamnare pe masura pentru criminalul care l-a ucis pe primarul din Alba. Judecatorii au decis sa-l trimita dupa gratii in urmatorii 30 de ani. Barbatul care l-a ucis anul trecut cu sange rece pe.

Vesti bune pentru romani! Pasapoartele ar putea fi valabile zece ani

Pasapoartele ar putea fi valabile zece ani. Mai multi parlamentari UDMR au initiat un proiect prin care valabilitatea pasapoartelor simple electronice sa se dubleze pentru persoanele cu varsta de.

Vesti bune pentru pacienti: Spitale din Bucuresti reabilitate din fonduri UE (VIDEO)

Spitalele Gomoiu, Filantropia si Cantacuzino vor fi reabilitate cu fonduri europene! Primarul General, Gabriela Firea, a semnat cu ministru delegat pentru fonduri europene, Marius Nica trei contracte de finantare.

MESAJE DE CRACIUN. Urari de Craciun pentru cei pe care ii iubesti

MESAJE DE CRACIUN Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate. MESAJE DE CRACIUN MESAJE DE CRACIUN Mos Craciun bate la usa, scoate mana din.

Mesaje de Craciun 2017. Cele mai frumoase Urari de Craciun 2017 pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2017. E cel mai frumos moment al anului. E vremea linistii, a bradului si a timpului petrecut alaturi de cei dragi. E momentul pentru cele mai frumoase Mesaje de Craciun 2016. Stai o clipa si.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )