Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vesti proaste pentru fanii Game of Thrones. Directorul de programe al HBO confirma cel mai negru scenariu

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru fanii Game of Thrones. Directorul de programe al HBO confirma cel mai negru scenariu

Serialul de succes Game of Thrones/ Urzeala tronurilor se va incheia dupa finalul celui de-al optulea sezon, a confirmat Casey Bloys, directorul de programe al postului de televiziune HBO, informeaza. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru fanii Game of Thrones! Serialul se incheie dupa sezonul opt

Serialul de succes Game of Thrones/ Urzeala tronurilor se va incheia dupa finalul celui de-al optulea sezon, a confirmat Casey Bloys, directorul de programe al postului de televiziune HBO, informeaza.

Vesti bune pentru fanii marilor echipe din Bucuresti. Steaua, Dinamo si Rapid vor avea stadioane noi

Vesti bune pentru fanii marilor echipe din Bucuresti. Steaua, Dinamo si Rapid vor avea in cativa ani stadioane noi. Arenele vor fi refacute pentru Campionatul European din 2020. Romania va.

Vesti proaste pentru jucatorii Pokemon Go din Marea Britanie. Un englez se lauda ca a prins toate creaturile virtuale (VIDEO)

Marea Britanie are primul maestru pokemon. Un barbat de 33 de ani din Southampton sustine ca este prima persoana din Regatul Unit care a reusit sa captureze toti pokemonii disponibili in Marea.

HBO face anuntul de care se temeau toti fanii Game of Thrones. Ce se intampla cu serialul

Drama fantastica 'Game of Thrones' Urzeala Tronurilor) se va incheia dupa sezonul al optulea, a confirmat canalul HBO, care produce si difuzeaza serialul, informeaza duminica BBC, citat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )