Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vesti proaste pentru mii de romani. Germania a facut anuntul oficial: se intampla de azi, 11 ianuarie

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru mii de romani. Germania a facut anuntul oficial: se intampla de azi, 11 ianuarie

Germania a anuntat modificarea conditiilor de intrare in teritoriul sau pentru cetatenii romani. incepand cu 11 ianuarie 2021, toate persoanele care merg in acest teritoriu trebuie sa aiba test COVID-19 negativ si sa stea in carantina. Testele pot fi facute si la destinatie. Germania, masuri mai drastice pentru cetatenii care vin din zonele de risc. continuă pe Playtech

EXCLUSIV Vesti proaste pentru Andreea Marin. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea ei de la TVR

Fosta Zana a surprizelor si-a luat La revedere de la telespectatorii ei fideli, pe data de 7 ianuarie 2020. Va continua Andreea Marin acest proiect, Nu exista nu se poate!, dedicat tatalui ei, Dan Marin, care a incetat din viata pe 3 martie 2016? Desi audientele inregistrate au fost onorabile pentru TVR 2, Andreea inca .

Vesti bune pentru milioane de romani. Ce analize importante isi pot face gratuit in 2021

O sa fie infiintat un registru national pentru evidenta persoanelor cu boli si afectiuni alergice. Acestea sunt cuprinse intr-o lege noua, care este promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis. Vesti bune pentru milioane de romani Persoanele care suspecteaza ca au alergii, dar si cele confirmate cu acest tip de afectiuni o sa aiba o serie .

Vestea anului pentru Ianis Hagi. Spaniolii au facut anuntul, iar Steven Gerrard tremura

Anul 2021 incepe pentru Ianis Hagi cu o veste mare din partea spaniolilor: este dorit in Bundesliga de o echipa calificata in optimile Ligii Campionilor. Veste mare pentru Ianis Hagi: e dorit in Bundesliga de o echipa calificata in optimile Ligii Campionilor Ianis Hagi a avut evolutii apreciate in ultima perioada la Glasgow Rangers. Cea .

Iuliana Tudor a dat lovitura dupa 10 ani de asteptare. A facut anuntul cel mare

Iuliana Tudor a avut an an plin de provocari, insa cu toate acestea a adus in dar si un film dedicat iei romanesti. Cum s-au desfasurat filmarile in vreme de pandemie, dar si detalii despre noul ei proiect, Port, Valoare si Splendoare, Iuliana Tudor a vorbit pentru clickpentru femei. ro. Iuliana Tudor a dat lovitura dupa .

Adela Popescu a facut anuntul in direct la TV. I-a luat pe toti prin surprindere, ce a zis imediat si Dana Rogoz

Intr-un interviu pentru Unica din ianuarie 2020, Adela Popescu si Radu Valcan vorbeau despre al treilea copil. Atunci, prezentatorii TV afirmau in tandem ca in minte le infloreste aceasta idee, dar ca nu stiu cand se va concretiza. Semne bune anul are, asa ca actrita a dat astazi vestea cea mare: va deveni din nou .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )