Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Vesti proaste pentru romani de la Bruxelles: Cresterea economica va incetini in urmatorii doi ani

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani de la Bruxelles: Cresterea economica va incetini in urmatorii doi ani

Ritmul de crestere al economiei romanesti va accelera usor anul acesta, pana la 4,1%, de la un avans de 4% in 2018, pentru a incetini ulterior la 3,6% in 2020 si 3,3% in 2021, se arata in previziunile. continuă pe Antena3

VESTI PROASTE pentru romani! Fara zile libere de la STAT! NU O SA MAI EXISTE MINIVACANTE!

Vesti proaste pentru romani! Din pacate, anul acesta nu mai sunt minivacante. Desi 30 noiembrie Sfantul Andrei) si 1 decembrie Ziua Nationala a Romaniei) sunt, in mod normal, zile libere legale, anul aces.

Vesti bune pentru romani. Noul ministru al Muncii a anuntat ce se va intampla cu pensiile si salariile romanilor

Vesti bune pentru romani. Noul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari chiar inainte de a prelua atributiile de la minister ca nu va taia pensiile si salariile romanilor. in ceea ce priveste.

Vesti EXCELENTE pentru romani! SE DAU BANI de la STAT, de maine! VEZI cum POTI PRIMI ZECI DE MII DE LEI, in scurt timp

Vesti excelente pentru romani! Se dau din nou bani de la stat. Este vorba despre zeci de mii de lei. Prin urmare, cei care vor sa-si instaleze panouri fotovoltaice vor fi sustinuti de stat. Dupa ce programul a.

BNR tocmai a facut anuntul! VESTI PROASTE pentru romanii datori la banci

Date ingrijoratoare de la Banca Nationala a Romaniei pentru romanii cu credite la banci. Vestile nu sunt deloc bune pentru acestia si au legatura cu evolutia indicelui ROBOR. Indicele ROBOR la 3 luni,.

Vesti proaste pentru Donald Trump, dupa ce republicanii au fost infranti in alegerile locale din mai multe state americane

Candidati republicani au suferit infrangeri ingrijoratoare pentru presedintele Donald Trump, care s-a implicat personal in campanii electorale locale, cu un an inaintea alegerilor prezidentiale americane.

Noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani! Ce se intampla cu pensiile si salariile

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. in componenta se afla Victoria Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Oficialul a preluat fraiele si a facut deja un anunt despre pensii si salarii. Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii, anunt de ultima ora pentru romani Guvernul Orban a fost investit, luni, 4 noiembrie, .

Jean-Claude Juncker, vesti devastatoare pentru Marea Britanie: Problemele din Regat vor fi inrautatite

Jean-Claude Juncker a declarat miercuri ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a inrautatit situatia din Regat. in cadrul unui interviu pentru postul german de televiziune ARD, presedintele.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )