Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vesti proaste pentru Donald Trump, dupa ce republicanii au fost infranti in alegerile locale din mai multe state americane

Adevărul Adevărul,
Vesti proaste pentru Donald Trump, dupa ce republicanii au fost infranti in alegerile locale din mai multe state americane

Candidati republicani au suferit infrangeri ingrijoratoare pentru presedintele Donald Trump, care s-a implicat personal in campanii electorale locale, cu un an inaintea alegerilor prezidentiale americane. continuă pe Adevărul

VESTI PROASTE pentru romani! Fara zile libere de la STAT! NU O SA MAI EXISTE MINIVACANTE!

Vesti proaste pentru romani! Din pacate, anul acesta nu mai sunt minivacante. Desi 30 noiembrie Sfantul Andrei) si 1 decembrie Ziua Nationala a Romaniei) sunt, in mod normal, zile libere legale, anul aces.

Procesul lui Roger Stone - un spectacol cu titluri de presa negative pentru Donald Trump

Procesul penal al lui Roger Stone, fost consilier al lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din 2016, va incepe marti, existand posibilitatea sa devina un spectacol care sa aduca titluri de presa negative pentru presedintele afectat deja de o investigatie de destituire in Congres, desfasurata in ritm rapid.

BNR tocmai a facut anuntul! VESTI PROASTE pentru romanii datori la banci

Date ingrijoratoare de la Banca Nationala a Romaniei pentru romanii cu credite la banci. Vestile nu sunt deloc bune pentru acestia si au legatura cu evolutia indicelui ROBOR. Indicele ROBOR la 3 luni,.

Donald Trump sugereaza ca ar putea trimite Armata americana in Mexic, pentru a lupta impotriva cartelurilor de droguri

Presedintele american Donald Trump s-a oferit sa trimita Armata americana in Mexic, pentru a purta un razboi impotriva cartelurilor de droguri, dupa o ambuscada in care au murit cel putin noua mormoni americani, femei si copii, luni.

Donald Trump trebuie sa predea procurorilor declaratiile sale fiscale, in ancheta privind modul in care a fost platita Stormy Daniels in schimbul tacerii sale

Donald Trump trebuie sa predea procurorilor New York-ului declaratiile fiscale pentru opt ani, a hotarat luni o Curte de Apel americana. Instanta de trei judecatori a respins astfel argumentul lui Trump ca este imun ca presedinte in investigatie, relateaza AFP.

Donald Trump a cerut audierea avertizorului de integritate, subliniind ca raspunsurile scrise nu sunt acceptabile: Oare exista macar informatorul? Este o farsa

Presedintele SUA, Donald Trump, a cerut luni dupa-amiaza audierea directa a avertizorului de integritate ale carui declaratii au condus la declansarea procedurii de impeachment punere sub acuzare si destituire) impotriva liderului de la Casa Alba, Trump punand la indoiala existenta acestuia.

DONALD TRUMP: Acordul comercial dintre SUA si China ar putea fi semnat in statul Iowa

Presedintele american, Donald Trump a sugerat ca mult asteptatul acord comercial cu China ar putea fi semnat in statul agricol Iowa, care a fost grav afectat de tarife in cele 16 luni de razboi comercial dintre Statele Unite si China, cele mai mari doua economii ale lumii.

Donald Trump a fost huiduit, din nou, de data asta la un meci de arte martiale (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a fost huiduit in momentul in care a intrat in sala in care urma sa se desfasoare un meci de mixed martial arts din cadrul Ultimate Fighting Championship UFC). Sincer,.

Fiul lui Donald Trump a publicat numele activistului care a generat ancheta privind Ucraina

Fiul cel mare al liderului de la Casa Alba, Donald Trump Jr. , a publicat miercuri numele presupusului activist pentru integritate care a facut sesizarea ce a generat ancheta Camerei Reprezentantilor privind Ucraina, relateaza Mediafax site-ul publicatiei Daily Mail. Acesta a postat pe Twitter numele unui analist CIA, Eric Ciaramella, mentionat intr-un articol publicat de Breibart.

Apar noi dezvaluiri in cadrul anchetei pentru destituirea lui Donald Trump

Apar noi dezvaluiri in cadrul anchetei pentru destituirea lui Donald Trump. Ambasadorul american la Uniunea Europeana a recunoscut ca a conditionat sprijinul militar destinat Ucrainei de deschiderea unei anchete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )