Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vesti proaste pentru romani! Cu cat s-ar putea scumpi pretul gazelor

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru romani! Cu cat s-ar putea scumpi pretul gazelor

Vestile nu sunt deloc imbucuratoare pentru romani, pentru ca vor avea de scos bani in plus, din buzunare, pentru facturile la gazele naturale. Pretul reglementat al gazelor pe care clientii casnici il achitau pana acum ar putea creste serios, de anul viitor. Anuntul facut la final de octombrie 2019 este unul ingrijorator, mai ales ca . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru cei cu centrale termice de apartament! Cu cat s-ar putea scumpi pretul gazelor

Vestile nu sunt deloc imbucuratoare pentru romani, pentru ca vor avea de scos bani in plus, din buzunare, pentru facturile la gazele naturale. Pretul reglementat al gazelor pe care clientii casnici il achitau pana acum ar putea creste serios, de anul viitor. Anuntul facut la final de octombrie 2019 este unul ingrijorator, mai ales ca .

E LEGE! Barbatii vor iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48! Vesti excelente pentru romani

Vesti excelente pentru o anumiti romani! S-a dat lege ca o parte dintre romanisa iasa mai devreme la pensie, de acum inainte. Potrivit uneideciziia Curtii Constitutionale din Romania, unii.

Vesti bune pentru romani! Categoria care scapa de aceasta taxa!

Vesti importante pentru o categorie de romani! Klaus Iohannis a promulgat, joi, o importanta prevedere. Astfel, conform modificarilor, firmele care desfasoara servicii de interes local sau national sunt.

Vesti proaste pentru Romania. Volkswagen ia in calcul Slovacia pentru noua investitie

Romania ar putea pierde din nou cursa pentru a atrage o investitie Volkswagen la noi in tara. Dupa ce compania a pus pe pauza planurile din Turcia, atentia i-a fost atrasa de Slovacia.

N-o sa dam vesti proaste populatiei. Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, anunt de ultima ora despre pensii

Florin Citu a facut un anunt important pentru pensionari. Ministrul propus pentru Finante in noul guvern al Romaniei, a facut declaratii extrem de asteptate de pensionari. Iata ce a spus Citu in cursul zilei de marti, la Digi 24! Flroin Citu, anunt de ultima ora despre pensii Ministrul propus pentru Finante in guvernul lui Orban .

SE DAU BANI iN PLUS la pensie! Vesti EXCELENTE pentru ZECI DE MII DE ROMANI! LEGEA e GATA sa intre in vigoare

Vesti importante pentru acesti romani! Venituile lor vor fi marite. Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, si reprezentanti ai Ministerelor Apararii Nationale si Muncii au avut consultari la Palatul.

Se dau BANI de la stat! VEZI cum poti OBTINE 40.000 de lei! VESTI excelente pentru TOTI ROMANII

Toti romanii trebuie sa afle asta! Se dau bani de la stat! Iata cine va putea primi suma de 40. 000 de lei fara dobanda.

Vesti bune pentru bucuresteni. Gabriela Firea: Putem incepe fara probleme furnizarea agentului termic in Capitala

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat la Primaria Capitalei comandamentul pentru pregatirea sezonului rece, la care au participat reprezentanti ai tuturor institutiilor publice si companiilor municipale cu at.

Veste buna pentru romani! Acest SUV Renault vine si la noi. Va fi prima Dacia electrica

Veste buna pentru romanii care isi doresc SUV-uri accesibile! Renault City K-ZE va fi produs si intr-o versiune dedicata pietei europene. La ora actuala, modelul electric se comercializeaza exclusiv in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )