Libnet.ro
UNICEF

08:45

Vesti bune pentru romani! Categoria care scapa de aceasta taxa!

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani! Categoria care scapa de aceasta taxa!

Vesti importante pentru o categorie de romani! Klaus Iohannis a promulgat, joi, o importanta prevedere. Astfel, conform modificarilor, firmele care desfasoara servicii de interes local sau national sunt. continuă pe Antena3

E LEGE! Barbatii vor iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48! Vesti excelente pentru romani

Vesti excelente pentru o anumiti romani! S-a dat lege ca o parte dintre romanisa iasa mai devreme la pensie, de acum inainte. Potrivit uneideciziia Curtii Constitutionale din Romania, unii.

Vesti bune pentru bucuresteni. Gabriela Firea: Putem incepe fara probleme furnizarea agentului termic in Capitala

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat la Primaria Capitalei comandamentul pentru pregatirea sezonului rece, la care au participat reprezentanti ai tuturor institutiilor publice si companiilor municipale cu at.

Vesti bune pentru someri. Peste 34.000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national

Agentii economici din Romania ofereau, luni, la nivel national, 34. 758 de locuri de munca, 1. 894 dintre acestea fiind destinate persoanelor cu studii superioare, reiese din datele centrali.

SE DAU BANI iN PLUS la pensie! Vesti EXCELENTE pentru ZECI DE MII DE ROMANI! LEGEA e GATA sa intre in vigoare

Vesti importante pentru acesti romani! Venituile lor vor fi marite. Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, si reprezentanti ai Ministerelor Apararii Nationale si Muncii au avut consultari la Palatul.

VIDEO Viorica Dancila, in vizita in Ferentari: Am luat masuri foarte bune pentru populatie, inclusiv pentru populatia roma

Premierul demis Viorica Dancila, aflata in turneu electoral pentru prezidentiale, a mers duminica in cartierul Ferentari si a sustinut ca Guvernul PSD a luat masuri foarte bune pentru populatie, inclusiv pentru populatia roma. Dancila a vizitat un centru pentru copiii din medii defavorizate, o baie publica si o spalatorie sociala si a mers in parcul Ferentari, la Festivalul Traditiilor de Sf. Dimitrie Basarabov.

Amenzi uriase pentru cei care fac aceasta greseala, in timp ce isi renoveaza locuinta sau construiesc. Politistii vor fi nemilosi

Incepand de joi, 31 octombrie, persoanele fizice care fac lucrari de constructie sau isi renoveaza locuintele si arunca gunoaiele in spatii neamenajate special risca amenzi de pana la 6. 000 de lei. in plus, vor fi obligate sa ridice deseurile si sa le depoziteze conform prevederilor aflate in vigoare. Persoanele care isi renoveaza locuinta si arunca .

GATA! Toti soferii ROMANI care au PERMIS CATEGORIA B vor mai putea CONDUCE o noua CATEGORIE de vehicule! DECIZIE BOMBA

Vesti bune pentru toti soferii romani care au permis categoria B! Veti mai putea conduce o noua categorie de vehicule. Cei care.

Veste buna pentru romani! Acest SUV Renault vine si la noi. Va fi prima Dacia electrica

Veste buna pentru romanii care isi doresc SUV-uri accesibile! Renault City K-ZE va fi produs si intr-o versiune dedicata pietei europene. La ora actuala, modelul electric se comercializeaza exclusiv in.

Examenele pentru licenta de pilot din aceasta toamna au fost fraudate. Cursantii au trisat folosind un grup de WhatsApp. Autoritatea Aeronautica Civila Romana a declansat o ancheta

Examenele pentru obtinerea licenteide pilot din aceasta toamna, de la Autoritatea Aeronautica Civila Romana, au fost fraudate, candidatii pacalind testele folosindu-se de un grup de WhatsApp, scrie.

Condamnari exemplare pentru doi barbati care au impuscat un cerb si patru caprioare, dintre care trei gestante (Monitorul de Suceava)

Doi barbati care au impuscat in 2012 un cerb si patru caprioare, dintre care trei erau gestante, au fost condamnati de Curtea de Apel Suceava la 5 ani si, respectiv, 7 ani si doua luni de inchisoare, scrie Monitorul de Suceava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )