Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dr. Adrian Streinu Cercel, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

Antena3 Antena3,
Dr. Adrian Streinu Cercel, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, candidat PSD Bucuresti la Senat, le transmite romanilor, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, ca trebuie sa-si uneasca iar fortele pentru a putea invinge infectia cu Sars-COV 2. continuă pe Antena3

Adrian Streinu-Cercel: Pandemia de coronavirus este scapata de sub control. Noi facem o carantinare a la Romanica

Medicul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Bals, a declarat ca pandemia de coronavirus este scapata de sub control in Romania, mentionand ca masura carantinei aplicata pe teritoriul tarii.

Adrian Streinu-Cercel: Pandemia este scapata de sub control. Guvernul nu ne protejaza

Directorul Institutului Matei Bals, medicul Adrian Streinu-Cercel, a declarat sambata, in cadrul emisiunii Subiectiv, ca pandemia de coronavirus este scapata de sub control in Romania iar carantina impusa de autoritati nu are nicio eficienta fiind, in opinia sa, o facatura.

Vesti proaste pentru romani! Se intampla chiar acum la granita cu Bulgaria, de 1 Decembrie

Noi restrictii de calatorie, incepand de astazi, la granita de sud a Romaniei, sunt anuntate de autoritatile din Bulgaria. Numarul mare de noi infectari au determinat Guvernul bulgar sa ia aceste noi masuri. Bulgaria isi inchide granitele pentru o perioada limitat de timp, pana in ianurie 2021. Bulgaria isi inchide granita pentru o luna de .

De pe 6 decembrie: noi reguli pentru romani. Sunt obligatorii si trebuie respectate cu sfintenie

Noi reguli pentru romani trebuie respectate pe 6 decembrie, in ziua alegerilor parlamentare. Iata ce trebuie sa stie romanii. Noi reguli se aplica pentru toti romanii pe 6 decembrie, ziua.

Oana Zavoranu, mesaj pentru Raluca Pastrama dupa ce l-a inselat pe Pepe. I-a dat sah mat fostului sot

Scandalul divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama pare sa nu se termine prea curand, dat fiind faptul ca in fiecare zi apar declaratii soc referitoare la relatia dintre cei doi. Recent, Oana Zavoranu si-a pus inca o data la pamant fostul sot, lasand sa se inteleaga ca se bucura pentru necazul lui. Ce spune Oana .

800 de lei pentru romani, chiar acum. Banii intra de luna aceasta, iar conditia e simpla

Romanii primesc o veste buna! O anumita categorie urmeaza sa primeasca suma de 800 de lei chiar de luna aceasta. Despre ce este vorba si care este conditia pe care o au acestia de indeplinit? Iata anuntul oficial al autoritatilor! 800 de lei pentru romani. Care e conditia pentru a-i putea primi? Anunt de ultima .

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor care au plecat inminivacanta de 1 Decembriesa faca totul posibil si sa respecte masurile de evitare a infectiei cu coronavirus, pentru ca nimeni nu.

Firea, mesaj pentru partidul lui Ponta: Ne-am dori sa purtam discutii cu partidele mai apropiate de familia noastra politica, cu care am mai avut colaborari

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea spune ca, daca va obtine cel mai mare numar de mandate in Parlament, PSD va sustine implementarea programului de guvernare pe care l-a propus, considerand normale discutiile pentru portofolii, nu si discutiile pe tema viziunii privind guvernarea. Ea sustine ca si-ar dori sa aiba discutii despre o majoritate care sa sustina Guvernul cu partide apropiate ca doctrina de PSD, relateaza News. ro. Ne putem reaminti sa si colaboram in interesul cetatenilor si sa lasam anumite tensiuni personale, anumite momente neplacute, sa stergem cu buretele ce a fost rau si sa ne amintim lucrurile bune pe care le-am facut impreuna, a sustinut Firea, referindu-se la o eventuala colaborare cu Pro Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )