Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romani! Preturile din tara noastra vor creste pana la finalul anului

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romani! Preturile din tara noastra vor creste pana la finalul anului

Directorii firmelor din Romania estimeaza o scadere a activitatii si a numarului de angajati in constructii, pana in ianuarie, dar si o crestere moderata a preturilor, potrivit datelor publicate. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani! Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,13%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,13%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit datelor publicate miercuri.

Cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50% - Sorina Pintea: Exista solicitari de a se intoarce

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vine cu vesti bune din sistemul sanitar. Pintea spune ca cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50%. Cererile depuse de medici pentru a pleca in.

Premiu pentru volumul Patrii din cuvinte de Bogdan Stefanescu

Editura Universitatii din Bucuresti are bucuria sa anunte ca volumul Bogdan Stefanescu, PATRII DIN CUVINTE. O TROPOLOGIE A DISCURSURILOR IDENTITATII NATIONALE, a primit unul dintre Premiile Asociatiei de Literatura Generala si Comparata din Romania pentru anul 2018, la sectiunea Teorie literara. Noemi Marin, cadru didactic la Florida Atlantic University si presedinte al Romanian Studies Association [].

Premiu pentru volumul Patrii din cuvinte de Bogdan Stefanescu

Editura Universitatii din Bucuresti are bucuria sa anunte ca volumul Bogdan Stefanescu, PATRII DIN CUVINTE. O TROPOLOGIE A DISCURSURILOR IDENTITATII NATIONALE, a primit unul dintre Premiile Asociatiei de Literatura Generala si Comparata din Romania pentru anul 2018, la sectiunea Teorie literara. Noemi Marin, cadru didactic la Florida Atlantic University si presedinte al Romanian Studies Association .

Dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora, CLASAT de DNA. Vezi motivarea

Procurorii DNA au clasat dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora. La baza deciziei sta refuzul Parlamentului de a incuviinta urmarirea penala a luiTitus Corlatean, cel care la v.

Tara noastra sustine pactul global pentru migratie

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat, astazi, la propunerea Guvernului, Memorandumul cu tema Participarea delegatiei Romaniei la Conferinta interguvernamentala la nivel inalt pentru adoptarea Compactului ONU pentru o Migratie sigura, ordonata si reglementata.

EUROSTAT: Tara noastra - crestere accelerata a pretului electricitatii

Romania a inregistrat in primul semestru din 2018 cea mai mare crestere din Uniunea Europeana a pretului electricitatii, in timp ce la nivelul UE pretul mediu per kilowat ora pentru consumatorii casnici s-a situat la 20 de euro, stabil comparativ cu primele sase luni din 2017, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Hepatita C este tratata in tara noastra cu indiferenta

Multe date legate de sistemul medical si de sanatatea populatiei in general provoaca dureri de cap. Aproape 70 % dintre cetatenii tarii noastre nu s-au testat niciodata pentru depistarea hepatitei C, conform unui sondaj realizat la solicitarea Asociatiei Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania APAH- RO).

EUROSTAT ANUL 2017: Tara noastra, pe ultimul loc in UE la achizitiile online

Doar 23% dintre utilizatorii de Internet din Romania au facut achizitii online in 2017, fata de o medie de 68% in Uniunea Europeana, arata datele publicate astazi de Eurostat.

ADRIAN TANASE, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Relatia cu investitorii este cruciala pentru dezvoltarea pietei noastre

Relatia dintre companii si investitori reprezinta o dimensiune cruciala pentru dezvoltarea pietei de capital din tara noastra a subliniat, astazi, Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), in cadrul evenimentului de lansare a Asociatiei pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), organizat de BVB.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )