Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vesti proaste pentru romanii care nu-si platesc curentul la timp! Ce conditii le poate impune furnizorul

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii care nu-si platesc curentul la timp! Ce conditii le poate impune furnizorul

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite: Indicele Robor, de neoprit

Robor la trei luni este de neoprit. Marti, indicele in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei a ajuns la 3,24%, potrivit BNR Totodata, indicele Robor la sase luni a ajuns la.

Vesti proaste pentru romani! Legumele s-au scumpit, urmeaza carnea

Din cauza scumpirilor, fructele si legumele romanesti ramane pe tarabe. Clientii spun ca nu isi mai permit sa tina postul Craciunului. Un regim vegetarian este mai costisitor decat unul care in care gas.

Vesti proaste pentru omenire! S-a intamplat recent, pentru prima data in istorie

Una dintre cele mai vechi si mai groase calote de gheata din regiunea Polului Nord a inceput sa se dezintegreze, pentru prima data in istorie. Acesta este partial rezultatul schimbarilor climatice produse de.

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Franceza ca sunt in curs de organizare actiuni de protest, cu blocaje in mai.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 20-25 noiembrie 2018. Vesti proaste pentru Berbeci. Trebuie sa fie foarte atenti

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in saptamana 19-25 noiembrie 2018. Runele sunt etalate pentru perioada indicata si descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si cu previziuni de mare.

Vesti bune pentru bucurestenii! 100 de imobile cu risc seismic vor fi consolidate

Vesti bune pentru bucurestenii care locuiesc in imobile cu pericol de prabusire in caz de cutremur. Peste 100 de imobile incadrate in prima clasa de risc seismic vor fi consolidate in perioada urmatoare cu.

Vesti excelente pentru SUTE DE MII de cetateni! Le vor fi STERSE DATORIILE la BANCI pana de Revelion

Vesti extraordinare pentru circa 600. 000 de oameni. Pana de Revelion, datoriile le vor fi sterse. Astfel ca cetatenii cu datorii la banci vor petrece sarbatorile linistiti. Masura aceasta a fost luata cu sc.

Solutia unui oficial BNR pentru romanii care vor credite: Sa isi ia cate 2-3 servicii

Un oficial al Bancii Nationale a Romaniei BNR) propune o solutie cinina pentru romanii saraci, care sa isi poata permite sa plateasca un credit: sa isi ia cate 2-3 servicii.

Declaratie socanta facuta de un oficial BNR: Romanii care-si doresc un credit si au venituri mici, sa-si ia 2-3 locuri de munca

Declaratie socanta facuta de un oficial BNR. Romanii care-si doresc un credit pentru locuinta si au putine venituri, sa-si ia 2-3 locuri de munca. Stire in curs .

Vesti excelente pentru medici! Ce le pregateste Guvernul

Cifra de scolarizare pentru pregatirea in rezidentiat a fost majorata la 5. La propunerea Ministerului Sanatatii, Guvernul a aprobato Hotarare de Guvern prin care se majoreaza cu 315 de locuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )