Libnet.ro
UNICEF

08:15

Vesti proaste pentru romanii care vor sa munceasca in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii care vor sa munceasca in Marea Britanie

Zeci de mii de imigranti necalificati din tarile Uniunii Europene vor putea lucra in Marea Britanie pana cel putin in anul 2025, anunta Guvernul Marii Britanii. Un proiect de lege privind imigratia va fi. continuă pe Antena3

Be EU: Uniunea Europeana impune noi reguli pentru pescuit. Care vor fi limitele de captura in 2019

Anul viitor, pescarii romani si bulgari vor putea mentine pescuitul in Marea Neagra la acelasi nivel ca in 2018. Mai exact, Consiliul European a adoptat un regulament de stabilire, pentru 2019, a limitelor de.

ING: De anul viitor, romnii si vor putea deschide full digital un cont la noi. Banca a discutat deschis si despre caderile de sistem care i-au adus amenda ANPC

ING Bank Romania va permite, incepand de anul urmator deschiderea unui cont 100% online pentru romanii care nu sunt clienti ai bancii, cardul aferent contului urmand sa fie livrat acasa, spun oficialii institutiei financiare. Lucram la acest proiect prin care viitorii clienti isi vor putea deschide un cont printr-un proces full digital, a precizat Robert Anghel, Head of mobile Payments la ING Bank. ING e cunoscuta in piata ca fiind printre cele mai inovative banci, dar si prin cei mai vocali clienti. Peste jumatate dintre ei sunt millennials, la fel ca majoritatea angajatilor nostri in Romania. Sigur ca reactioneaza cel mai rapid si cel mai vocal, a spus luni, intr-o intalnire cu presa, Michal Jan Szczurek , care conduce de peste 6 ani operatiunile ING in Romania.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanaperfecta. Nimic nu le stain cale

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o saptamana de vis. Nimic nu le sta in calea indeplinirii dorintelor. HOROSCOP LEU- Esti mai creativa ca niciodata, iti place sa te distrezi si sa te exprimi.

ANAF a facut anuntul mult asteptat! Romanii care dispar de pe lista de datornici

ANAF a anuntat o schimbare majora. Listele datornicilor la Fisc nu vor mai include persoanele fizice, asa cum se intampla in momentul de fata, prevede un proiect de act normativ care-si asteapta.

Vesti bune pentru romani. Indicele Robor, la cel mai scazut nivel din ultimele sase luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,04%, pentru a cincea oara consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a scazut la 3,33%, ce.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de tot ce isi doresc in urmatorii cinci ani. Viata li se schimba total

Anul 2019 vine cu schimbari importante pentru tot zodiacul. Nativii vor avea, in mare parte, noroc si bani. Unii vor primi de la astre mai mult decat altii, dar nu conteaza. De ce? Pentru ca unele zodii.

Alocatii mai mari pentru elevii care vor participa la olimpiade

Participantii la olimpiadele regionale si internationale vor primi alocatii mai mari pentru alimentatie in perioada concursului si pentru procurarea articolelor de birotica. Guvernul de la Chisinau a aprobat miercuri, 19 decembrie, modificari la Regulamentul cu privire la sustinerea elevilor dotati, in scopul promovarii performantelor inalte, dar si a asigurarii remunerarii profesorilor implicati in pregatirea probelor.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanaingrozitoare. Nimic nu le merge bine, au parte numai de ghinioane

Saptamana nu aduce nimic bun pentru trei semne zodiacale. Au numai ghinioane pe toate planurile. HOROSCOP BERBEC- Incepi sa iti faci griji pentru cariera. Nimic nu pare sa iti iasa bine. In loc sa te b.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea succes urias in cariera in 2019

Aceste trei zodii vor avea succes pe plan profesional in 2019 si vor reusi sa isi consolideze pozitiile pe care le ocupa. HOROSCOP RAC- Lucrezi mult si ramai productiva. Vei avea mult noroc in afaceri .

Iohannis, atac dur la Dragnea: Memoria martirilor Revolutiei e intintata de infractori care vor sa impuna amnistia si gratierea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj comemorativ, la 29 de ani de la Revolutie, in care il acuza pe Liviu Dragnea ca intineaza memoria martirilor romani prin incercarile sale disperate de a scapa de inchisoare, noteaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )