Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanaperfecta. Nimic nu le stain cale

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanaperfecta. Nimic nu le stain cale

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o saptamana de vis. Nimic nu le sta in calea indeplinirii dorintelor. HOROSCOP LEU- Esti mai creativa ca niciodata, iti place sa te distrezi si sa te exprimi. continuă pe Antena3

HOROSCOP 2019. Care vor fi cele mai mari provocari in anul ce vine pentru fiecare zodie. Taurii vor cauta pasiunea, Fecioarele trebuie sa isi duca treaba pana la capat

Fiecare an aduce propriile sale provocari pentru fiecare harta natala, insa exista anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atat in bine cat si in termeni de.

Horoscop. Zodiile de care te vei indragosti nebuneste, anul viitor

Nu toti nativii din horoscop isi vor concentra resursele asupra vietii lor amoroase, unii alegand sa acorde mai multa atentie planului profesional, de exemplu, sau relatiilor de familie. Cu toate acestea,.

VIORICA DANCILA: Bugetarii vor avea inca doua zile libere in decembrie

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca angajatii din sectorul bugetar vor avea inca doua zile libere, in 24 si 31 decembrie, precizand ca si plata pensiilor se va face inainte de sarbatori.

HOROSCOP 17 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii au idei fabuloase. Leii vor avea parte de schimbari

Camelia Patrascanu a prezentat luni dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 decembrie. Berbec - au opinii foarte pertinente si vor sa rezolve lucrurile foarte rapid. Nu stau la.

Zodiile care vor ramane singure pentru totdeauna. Se indragosesc, insa renunta prea usor

Singuratatea poate fi uneori mostenita din stele si exista cateva zodii ghinioniste, care, in foarte putine cazuri, intalnesc marea iubire si raman cu ea pana la moarte.

Ludovic Orban, dupa ce UDMR i-a cerut alternativa la Guvernul PSD: Kelemen Hunor a pus caruta inaintea boilor. Discutiile despre un nou Executiv vor avea loc dupa caderea actualului Executiv

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat dur dupa ce liderul UDMR Kelemen Hunor a spus ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului cu conditia sa stie cine va fi viitorul premier si cine vor fi mi.

Iohannis, atac dur la Dragnea: Memoria martirilor Revolutiei e intintata de infractori care vor sa impuna amnistia si gratierea

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj comemorativ, la 29 de ani de la Revolutie, in care il acuza pe Liviu Dragnea ca intineaza memoria martirilor romani prin incercarile sale disperate de a scapa de inchisoare, noteaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )