Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vesti proaste pentru romanii cu credite. ROBOR la sase luni a atins un nivel record

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii cu credite. ROBOR la sase luni a atins un nivel record

Indicele ROBOR la sase luni a crescut la 3,02%. Este cel mai mare nivel din septembrie 2014. Potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei, indicele ROBOR la trei luni a stagnat. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru Angelina Jolie! Ar putea pierde custodia copiilor

Angelina Jolie ar putea pierde custodia celor sase copii ai sai daca nu se supune deciziei judecatorilor. Un judecator e de parere ca tatal micutilor, Brad Pitt, ar trebui sa fie lasat sa-i vada mai.

Ponta are vesti proaste pentru Iohannis: Pe Trump nu-l interseaza ce se intampla in Romania

PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu va semna decretul de revocare a Laurei Kovesi de la sefia DNA. in acest context, fostul premier Victor Ponta sustine ca.

IMAGINI DE INFARCT cu o CELEBRA cantareata de la noi! A facut FURORI la PISCINA, la doar sase luni dupa ce a nascut (FOTO)

Celebra cantareata Georgiana Lobont a facut senzatie la piscina dupa ce in urma cu sase luni a nascut un baietel perfect sanatos. Aflata la o psicina de fite din Capitala, artista s-a pozat.

Vremea pentru urmatoarele doua saptamani. Vesti proaste de la meteo in zilele urmatoare

VREMEA pentru perioada 11-24 iunie. Valorile termice vor depasi frecvent 30 de grade Celsius pe durata urmatoarelor doua saptamani, dar, in acelasi timp, probabilitatea pentru averse se va mentine ridicata pe.

Cate carduri eMag-Raiffeisen au fost emise la sase luni de la lansare

Peste 10. 000 de carduri de credit co-branded eMAG - Raiffeisen Bank sub sigla Mastercard au fost emise in cele 6 luni de la lansarea pe piata a acestui produs financiar dedicat clientilor eMAG.

Vesti importante pentru clientii unei banci importante din Romania: Ce se intampla cu cardurile

Mutare importanta pe piata bancara. Banca Transilvania a preluat pachetul majoritar de actiuni al colosului Bancpost. in acest sens, oficialii au anuntat deja schimbari pentru clientii bancii. Astfel,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )