Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vesti importante pentru clientii unei banci importante din Romania: Ce se intampla cu cardurile

B1 B1,
Vesti importante pentru clientii unei banci importante din Romania: Ce se intampla cu cardurile

Mutare importanta pe piata bancara. Banca Transilvania a preluat pachetul majoritar de actiuni al colosului Bancpost. in acest sens, oficialii au anuntat deja schimbari pentru clientii bancii. Astfel,. continuă pe B1

Mitropolia Romana din Franta face apel la credinciosi pentru achizitionarea unei noi biserici

Mitropolia Ortodoxa Romana a Europei Occidentale si Meridionale cere ajutorul credinciosilor pentru achizitionarea unei biserici in Paris. Apelul a fost publicat de parintele Razvan Andrei Ionescu pe pagina.

IMM-urile si antreprenorii din Romania, incurajati sa patrunda pe piata SUA

Prin programul Smart Start USA, acestia pot accesa finantare pentru extindere pe piata nord-americana * Ilan Laufer: Romania are nevoie de un program care sa sprijine IMM-urile si patrunderea acestora pe pietele externe, si care sa nu mai depinda de niciun guvern ori alta institutie publica Proiectul Smart Start USA, initiat si coordonat de Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, este un program destinat facilitarii accesului IMM-urilor din Romania, si din Europa de Est, pe piata americana, prin crearea unui parteriat extins cu autoritatile locale, camerele de comert, sindicatele si societatea civila.

ACUZATII INCENDIARE la adresa PSD-ALDE: E cel mai mare jaf din ROMANIA

Deputatul Remus Borza critica initiativa privind infiintarea Fondului Suveran, pe care o califica drept cel mai mare jaf din Romania. Potrivit demnitarului, in actuala forma, FSDI este nefunctional si nu.

SMILEY a recunoscut TOT! Persoana care i-a FURAT inima nu e din ROMANIA! Fanilor nu le-a venit sa creada (FOTO)

Celebrul cantaret Smiley este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! Solistul are fani nu doar in randul romanilor, ci si in randul rezidentilor straini, asa cum insusi solistul a.

Piata de media din Romania inregistreaza cea mai mare crestere de dupa criza, de 13% in 2017

Piata de media din Romania a inregistrat o noua crestere de 13% in 2017, pana la valoarea de 412 milioane euro, potrivit noului raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta este cea mai mare crestere de dupa criza, care aduce piata.

Online si offline: migrare sau completare? Spre ce se indreapta retailul de fashion din Romania

Piata de fashion online din Romania va creste cu aproximativ 20% in 2018, urmand sa ajunga la nivelul de 258 milioane euro. Cresterea urmeaza acelasi ritm cu intreaga piata de e-commerce si nu inseamna neaparat ca vanzarile din magazinele clasice vor.

Cele mai scumpe apartamente. Sapte orase din Romania preturile au depasit pragul psihologic

In sapte localitati din Romania, preturile apartamentelor au depasit pragul psihologic de 1. 000 de euro pe metru patrat. Cluj-Napoca ramane orasul cu cele mai scumpe apartamente, mai scumpe chiar si deca.

ALERTA METEO: Vesti teribile pentru acest inceput de saptamana. Pe de o parte canicula, pe de alta parte vijelii! ZONELE VIZATE

Prognoza meteo saptamana viitoare 11 - 17 iunie aduce o vreme caniculara, dar ploioasa. Meteorologii de la ANM au anuntat prognoza meteo pe reguni in Romania: sunt asteptate temperaturi mari, dar si furtuni,.

Primaria unei localitati din Vaslui a uitat sa-i ia din statie pe elevii care asteptau sa fie dusi la Evaluarea Nationala

Primaria din localitatea vasluiana Coroiesti a uitat sa asigure transportul elevilor la centrul de examen din Barlad pentru proba de luni de la Evaluara Nationala, potrivit Europa FM.

Surse: Thyssenkrupp analizeaza vanzarea unei parti din Marine Systems

Thyssenkrupp AG, cel mai mare grup siderurgic din Germania, examineaza o iesire totala sau partiala de pe segmentul operatiunilor cu nave, care face parte din divizia Marine Systems, spun surse citate de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )