Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vesti proaste pentru romanii cu credite. ROBOR la trei luni a urcat la cea mai mare valoare din ultimele cinci luni

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii cu credite. ROBOR la trei luni a urcat la cea mai mare valoare din ultimele cinci luni

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat luni pe piata interbancara la nivelul de 2,22%, de la 2,13% cat era vineri, reiese din datele. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru Elena Udrea si Alina Bica! Cum pot fi extradate din Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica, cele doua fugitive in America Centrala, pot fi extradate si in lipsa unui tratat bilateral cu Romania, in baza unei conventii internationale la care Costa Rica este.

Indicele ROBOR la trei luni a inregistrat o crestere majora: Ce date a publicat BNR

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza dobanda variabila la creditele in lei, a crescut luni la 2,22%, de la 2,13%, aceasta crestere fiind cea mai mare din ultimele cinci.

HOROSCOP. Femeia din zodiac care va avea un noroc urias in urmatoarele trei luni

Daca anul 2018 vine cu noroc in cariera, in dragoste si in sanatate, un nativ din zodiac precis se va bucura de toate acestea in urmatoarele trei luni. Pentru femeia din zodia Gemeni,.

Ai masina cu motor DIESEL? Anunt neasteptat pentru romanii care au autoturisme pe motorina! Au inceput sa apara problemele

Peste 60% dintre romani au masinidiesel. in timp ce alte tari ca Franta si Germania iau masuri pentru a elimina, treptat, astfel de automobile, la noi inca mai sunt la mare cautare. Mecanicii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )