Libnet.ro
UNICEF

08:45

HOROSCOP. Femeia din zodiac care va avea un noroc urias in urmatoarele trei luni

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Femeia din zodiac care va avea un noroc urias in urmatoarele trei luni

Daca anul 2018 vine cu noroc in cariera, in dragoste si in sanatate, un nativ din zodiac precis se va bucura de toate acestea in urmatoarele trei luni. Pentru femeia din zodia Gemeni,. continuă pe Antena3

Jerome Hamon, singurul om din lume care a suferit doua interventii de transplant facial

Prima persoana din lume care a fost supusa la doua interventii de transplant facial spune ca se simte bine, la trei luni de la ultima operatie revolutionara, relateazaBBC. Mass-media franceza l-a numit pe Hamon omul cu trei fete.

HOROSCOP 18 aprilie. Zodia care se alege cu o suma importanta de bani

HOROSCOP 18 aprilie Berbec: Este posibil sa primesti o suma neasteptata de bani fie un cadou, fie un imprumut restituit inainte de termen. Esti tentat sa o faci lata si sa-i chestuiesti pe toti. Nu.

Franta: Justitia valideaza respingerea naturalizarii unei femei din Algeria care a refuzat sa dea mna cu un oficial francez

Justitia franceza a validat respingerea naturalizarii unei algeriene care a refuzat sa dea mana cu reprezentantul unei prefecturi, in timpul ceremoniei de acordare a nationalitatii franceze, scrie AFP.

Primarul din Romania care castiga mai mult decat presedintele Iohannis. Ce salariu are edilul municipiului Alba Iulia

Primarul municipiului Alba Iulia, liberalul Mircea Hava, are un salariu/ indemnizatie lunara de 21. 375 de lei, un venit care il plaseaza astfel in topul edililor cu cele mai mari castiguri. Potrivit.

Rich Girls, singurul studio din Romania care ofera joburi de cinci stele si castiguri de peste 10.000$!

Videochat-ul a devenit unul dintre cele mai cautate joburi pentru tinerele din ziua de azi. Acest lucru nu se datoreaza doar faptului ca modelele ajung sa castige sume fabuloase de peste 10. 000 $, ci si conditiilor de lu.

Tara din Europa care are probleme pentruca are prea multi bani si prea putine datorii

Danemarca are o problema cu care multe tari ar dori sa se confrunte, prea multi bani si putine datorii, o situatie care creeaza dificultati pentru piata de obligatiuni guvernamentale, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )