Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vesti proaste pentru Simona Halep. Ce se intampla cu Australian Open 2021

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru Simona Halep. Ce se intampla cu Australian Open 2021

Simona Halep a terminat anul 2020 pe locul 2 WTA si a reusit sa-si mai adauge trei titluri in palmares. Dar, per total, a fost un an mai degraba dezamagitor. in special din cauza eliminarii foarte rapide de la Roland Garros. Mai ales in conditiile in care a sarit si US Open tocmai pentru a . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

Vesti proaste pentru clientii RCS RDS. Ce se intampla cu internetul Digi Mobil

Cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in acest moment este DiGi Mobil. insa, din nefericire pentru multi clientii sai vine si o veste mai putin buna. Ce se intampla cu internetul de la DiGi Mobil Desi este cel mai mare operator de telecomunicatii din tara noastra, se pare ca la DiGi Mobil exista .

Managerul de la Institutul Marius Nasta, vesti proaste pentru sarbatori: Decembrie va fi o luna in care vom plange mult

Beatrice Mahler, managerul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, avertizeaza cu privire la numarul mare de decese care se inregistreaza in aceasta perioada, dar si in luna care urmeaza. Medicul insista asupra gravitatii situatiei, explicand faptul ca sistemul de sanatate a ajuns la epuizare. Care sunt pacientii cu putine sanse de salvare Beatrice Mahler .

Pensii 2020. Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Decizia CCR legat de majorarea de 40%

Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate astazi, 25 noiembrie, sesizarea Guvernului vizavi de proiectul de rectificare bugetara modificat de PSD in Parlament cu un amendamentul care prevede cresterea pensiilor cu 40%. Guvernul sustine ca parlamentarii nu au indicat sursele clare de finantare a majorarilor propuse, necesare pentru a acoperi cheltuielile urmarite de amendament. CCR a amanat .

FOTO Simona Halep a uitat de tenis - Cum se antreneaza campioana de la Wimbledon in mijlocul naturii

Simona Halep a inceput de cateva zile pregatirea pentru noul sezon din circuitul WTA, iar miercuri si-a surprins fanii cu imagini din mijlocului naturii. intr-un cadru de basm, Simona a uitat putin de tenis si a ales sa practice un alt sport.

Australian Open: Regula stricta pe care fiecare sportiv va trebui sa o respecte la editia din 2021

Editia 2021 a Australian Open va fi cel mai probabil amanata doua saptamani, dupa ce premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a declarat ca perioada de carantina de 14 zile pentru jucatorii straini nu este negociabila, informeaza lesoir. be.

Meteo. Vesti bune pentru cine iese din casa azi. Ce se intampla cu temperaturile

Duminica, vremea se insenineaza, dar in primele ore ale zilei va fi rece, dar si conditii de ceata. De asemenea,vantul va prinde putere pe crestele Carpatilor Orientali si Meridionali, iar maximele termice pleaca de la 2 grade in depresiuni, atingand pana la 8 grade in sud-vest si nord-est. Vremea in fiecare regiune im Dobrogea si .

Cum isi intareste Simona Halep sistemul imunitar. Ce a facut in weekend

Simona Halep are din ce in ce mai multa grija la sanatate asa, mai ales in aceasta perioada. Ce a facut celebra sportiva si cum isi intareste sistemul imunitar? Tanara le-a aratat totul fanilor pe retelele de socializare. Ce face Simona Halep pentru a-si intari sistemul imunitar? Iubita sportiva a inceput de cateva zile pregatirea .

Anastasiu: Nimic nu poti sa faci singur in viata, nici macar Simona Halep nu reuseste; e nevoie de echipa

Nimic nu poti sa faci singur in viata, nici macar Simona Halep nu reuseste, pentru ca toti avem nevoie de echipe in care sa avem incredere, a declarat marti seara, in cadrul unui eveniment dedicat antreprenorilor, Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana AHK). Niciodata nu e tarziu si e important ca la inceput sa fii inconjurat de oameni care chiar daca sunt diferiti, si e bine sa fie diferiti, au aceleasi seturi de valori si impartasesc aceeasi viziune foarte clar exprimata, discutata si aliniata. Nimic nu poti sa faci singur in viata. Nici macar Simona Halep nu reuseste. Toti avem nevoie de echipe si, din punctul acesta de vedere, uitati-va cu cine porniti la drum. E greu sa pornesti singur. Eu incurajez echipele si sa aveti incredere chiar daca, uneori, veti fi dezamagiti, a explicat presedintele Grupului Eurolines.

Simona Halep, mesaj manifest pentru toti romanii. Ce a transmis marea campioana

Simona Halep s-a alaturat campaniei Cumpara de langa tine, initiata sponsorul ei, Banca Transilvania. Astfel, sportiva de pe locul 2 mondial ii indeamna pe toti romanii sa faca achizitii de la micile afaceri din cartier. Pentru a sprijini firmele de cartier din Romania in aceasta perioada foarte dificila. Cu numeroase restrictii provocate de pandemia de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )