Libnet.ro
UNICEF

08:15

Meteo. Vesti bune pentru cine iese din casa azi. Ce se intampla cu temperaturile

Playtech Playtech,
Meteo. Vesti bune pentru cine iese din casa azi. Ce se intampla cu temperaturile

Duminica, vremea se insenineaza, dar in primele ore ale zilei va fi rece, dar si conditii de ceata. De asemenea,vantul va prinde putere pe crestele Carpatilor Orientali si Meridionali, iar maximele termice pleaca de la 2 grade in depresiuni, atingand pana la 8 grade in sud-vest si nord-est. Vremea in fiecare regiune im Dobrogea si . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru oameni! Cu cat s-au micsorat, de fapt, amenzile pentru nerespectarea restrictiilor anti-Covid

Parlamentul a votat, astazi, in lectura finala, modificari in Codul Contraventional la amenzile acordate pentru nerespectarea restrictiilor anti-Covid. Este vorba despre micsorari considerabile la cuantumul amenzilor, care oricum raman destul de drastice. Astfel, amenzile vor fi chiar de aproximativ 10 ori mai mici decat au fost pana in prezent. Potrivit modificarilor, pentru persoanele fizice cuantumul .

Vesti bune pentru copii. :) Fauci spune ca Mos Craciun are imunitate innascuta la Covid

Anthony Fauci, principalul expert in boli infectioase din SUA, a declarat ca Mos Craciun are imunitate innascuta si nu va aduce Covid-19, relateaza USA Today.

Vesti proaste pentru pensionari! Cine face anuntul trist: Cea mai grea lovitura de dupa 1989

Sunt vesti proaste pentru pensionari. Pensionarii romani urmeaza sa primeasca cea mai grea lovitura de dupa anul 1989. Acestia ar trebui sa isi ia gandul de la legea pensiilor, sustine un reputat economist. Vesti teribile pentru pensionari. Legea Pensiilor nu va fi respectata de PNL. Cine sustine asta Pensionarii au parte de vesti proaste. Acestia .

Revolut lanseaza functionalitatea Rewards si pentru utilizatorii Standard din Romania

Revolut a lansat functionalitatea Rewards pentru toti utilizatorii din Romania, pentru a le oferi acestora oportunitatea de a achizitiona cadouri celor dragi la preturi preferentiale in sezonul de cumparaturi.

Vesti triste pentru astronomi: Radiotelescopul gigant Arecibo va fi demolat

Celebrul telescop Arecibo din Puerto Rico, care ameninta sa se prabuseasca dupa ce s-au rupt doua cabluri de sprijin, va fi demontat dupa 57 de ani de funtionare, a declarat joi Fundatia Nationala a Stiintei din SUA, o lovitura pentru astronomie mondiala, potrivit AFP.

Vedeta din Romania a fost data afara din casa dupa ce l-a inselat. Culisele unui caz uluitor

O vedeta din Romania a fost data afara din casa de iubit dupa ce a aflat ca l-a inselat. Este vorba despre dansatoarea de muzica orientala, Jasmine. Aceasta ar fi plecat din casa iubitului milionar cu ce a venit, cu niste mobila si cu niste flori. Dansatoarea Jasmine, data afara din casa de iubitul milionar .

CORONAVIRUS |Germania: Dr. Andreas Noack, activist anti-restrictii, arestat in timp ce transmitea live pe Youtube, din casa lui (VIDEO)

Medicul german Andreas Noack, un opozant cunoscut restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus, a fost arestat in casa lui, chiar in timpul unei transmisii live, pe Youtube. Motivul arestarii sale.

Sfarsit tragic pentru o politista din judetul Alba. A murit in curte, sub rotile unei autoutilitare care o luase la vale si pe care incerca sa o opreasca

Sfarsit tragic pentru o politista din Alba. Femeia in varsta de 42 de ani a murit, sambata searain curtea gospodariei familieidin Cluj, strivita sub rotile unei autoutilitare pe care nu a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )