Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vesti proaste pentru Simona Halep. Ce loc va ocupa de luni in clasamentul WTA

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru Simona Halep. Ce loc va ocupa de luni in clasamentul WTA

Simona Halep 27 de ani), nevoita sa se retraga de la Stuttgart din cauza unor dureri la sold, va pierde oficial, incepand de luni, pozitia secunda in clasamentul WTA. Romanca a fost devansata de. continuă pe Antena3

Sezon infernal pentru Simona Halep pe zgura

Simona Halep poate redeveni numarul unu mondial chiar in aceasta saptamana la turneul de la Stuttgart, primul al sezonului pe zgura, insa pentru jucatoarea din Romania se anunta o primavara extrem de incarcata.

INFOGRAFIC: Start pe zgura! Cele trei mari pericole pentru Simona Halep, cotele la castigarea Roland Garros si situatia in premiera de cand romanca a ajuns in top

Lumea tenisului feminin lasa in spate cimentul din primele patru luni ale lui 2019, iar elita se muta pe zgura, suprafata preferata a Simonei Halep. Repeta constanteanca sezonul fabulos din 2018, terminat cu titlul istoric de la Roland Garros, sau rivalele se ridica deasupra?Betanoprezinta cele trei pericole majore pentru suprematia incontestabila a romancei, dar si situatia neobisnuita cu care Halep se confrunta dupa retragerea de la Stuttgart.

Cum poate ajunge Simona Halep numarul unu mondial dupa Stuttgart

Fed Cup e de acum istorie si pentru Simona Halep sezonul continua cu turneul de la Stuttgart, unul la finalul caruia jucatoarea din Romania poate redeveni numarul unu in clasamentul mondial WTA.

Romania, vesti proaste pentru Fed Cup 2020: Ce au pierdut Halep si colegele ei pe langa finala din acest an

Esecul cu Franta, la Rouen, a avut si un efect negativ asupra echipei in ceea ce priveste urmatoarea editie a turneului.

Noi vesti proaste pentru angajatii cu multa experienta

Putini observa ca vechimea in munca numita fara exceptie experienta profesionala), bunul lor cel mai de pret si adesea singurul argument pe care il au, se devalorizeaza intr-un ritm pe care nimeni nu l-ar fi banuit cu putini ani in urma. Ba uneori aceasta se devalorizeaza, de fapt, chiar atunci cand proprietarul e convins ca ea sporeste.

Petra Kvitova, in semifinale la Stuttgart - Simona Halep coboara un loc (va fi pe 3 de saptamana viitoare)

Petra Kvitova s-a calificat vineri in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart, rezultat in urma caruia va urca pe locul doi in clasamentul WTA, pozitie pe care se afla in acest moment Simona Halep.

Simona Halep a revenit in tara: Sunt obosita

Jucatoarea Simona Halep a revenit, miercuri, in tara dupa ce a participat la meciul cu Franta din semifinalele Fed Cup, apoi a facut o escala la Stuttgart doar pentru a-si anunta abandonul.

Simona Halep, prima declaratie dupa infrangerea cu Franta: imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult la dublu pentru a castiga. Nu consider ca am jucat singura

Confruntarea cu Franta a lasat urme, iar Simona Halep a declarat forfait de la turneul de la Stuttgart. Numarul doi mondial a vorbit in premiera despre infrangerea cu Franta pentru Digisport: imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult la dublu pentru a castiga meciul. Nu consider ca am jucat singura.

Simona Halep se retrage din turneul de la Stuttgart

Numarul 2 mondial, Simona Halep, a anuntat ca nu va participa la turneul pe zgura de la Stuttgart, Germania, dupa ce in weekend a jucat trei meciuri pentru Romania in semifinala de Fed Cup pierduta in fata.

Simona Halep, forfait de la turneul de la Stuttgart - Pauza de doua saptamani

Accidentata si obosita dupa maratorul pe care l-a facut la Rouen pentru nationala de FedCup a Romaniei a jucat trei partide in doua zile contra Frantei), Simona Halep a luat decizia de a se retrage de la turneul de la Stuttgart competitie de categorie Premier). Locul doi mondial a precizat si cat va lipsi de pe teren: doua saptamani.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )