Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vesti proaste pentru turismul din Romania. Numarul vizitatorilor straini, in scadere

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru turismul din Romania. Numarul vizitatorilor straini, in scadere

O statistica INS arata ca numarul de turisti in structurile de cazare din Romania a scazut cu 0,4% in luna ianuarie. Datele INS arata ca s-a diminuat si numarul de nopti de cazare, cu 2,3% si, in. continuă pe Antena3

O singura facultate din Romania se afla primele 200 din lume, in 2014

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

O singura facultate din Romania, printre primele 200 din lume

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

Tatarii din Romania, solidari cu fratii din Crimeea.

Uniunea Democrata a Tatarilor Turco Musulmani din Romania a luat act cu regret de situatia actuala din Ucraina, aspect despre care au discutat si membrii Consiliului Reprezentantilor in cadrul unei sedintei speciale. Cu acest prilej, repezentantii tatarilor din Romaania au reafirmat ca sunt puternic legati emotional de aceasta zona, de o importanta aparte in istoria tatarilor. In acest context, atat in calitate de etnici tatari, stabiliti de sute de ani in Romania, dar si in .

UPDATE Compania-mama a Pro TV, CME, isi revizuieste operatiunile de radio si cinema din Romania si alte tari. Crestere abrupta pe bursa dupa anuntul noului acord de credit cu Time Warner

Grupul international ce detine Pro TV, CME, isi revizuieste proprietatile mai mici pe care le detine, precum posturile de radio si cinematografele din Romania si din alte tari, a declarat vineri Michael Del Nin, co-CEO al CME, pe marginea prezentarii rezultatelor financiare din 2013 si a anuntului ca a ajuns la un acord de credit de 545 milioane de dolari cu Time Warner, principalul sau actionar, potrivit Bloomberg. Acordul cu conglomeratul american, menit sa rezolve problemele de lichiditati pe care le are, pe termen scurt, CME, a determinat o crestere record a pretului actiunilor CME la bursa din Praga. UPDATE In teleconferinta ce a urmat anunturilor de vineri, a carei transcriere este disponibila pe Seekingalpha. com, Michael Del Nin spune ca CME planifica, sau a inceput foarte recent, un proces de instrainare a unor active neesentiale, ce includ active de distributie in special de pe piata romaneasca - precum cele din domeniul radio si din cel al cinematografelor: Este in interesul companiei sa ne concentram de afacerile de televiziune, si credem ca acele active, de multe ori afaceri foarte bune cu performante foarte bune, sunt, probabil, mai valoroase in mainile altora.

Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2014: O singura facultate din Romania este intre primele 200 din lume

O singura universitate din Romania a ajuns in top 200 al celor mai bune specializari din lume, potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari - QS World University Rankings by Subject 2014. Este vorba despre Universitatea de Vest din Timisoara, care performeaza in specializarea Limbi Moderne. Clasamentul pe anul acesta include primele 200 de universitati din lume in functie de 30 de specializari, printre care Computer Science, Medicina, Drept, Filosofie si Astronomie. Ungaria are 5 universitati in top 200, Polonia - 3 universitati, iar Rusia are 2. Harvard isi mentine pozitia fruntasa si ocupa primul loc la 11 discipline dintr-un total de 30 analizate - cu doua mai multe decat rivalul MIT. Massachusetts Institute of Technology MIT) ramane cea mai buna universitate din lume in Computer Science.

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut un profit de aproape 600 milioane lei in 2013

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut anul trecut un profit net de 598,7 milioane lei. Cifra e cu atat mai impresionanta cu cat in 2012 banca a inregistrat o pierdere de 1,22 miliarde lei. Presedintele.

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice .

Ecaterina Andronescu, omagiata de cea mai slaba universitate din Romania.

Presedintele Senatului Universitatii Politehnica Bucuresti, Ecaterina Andronescu, a primit sambata, la Targu-Jiu, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Constantin Brancusi UCB), scrie Agerpres. Presedintele Senatului UCB, Adrian Gorun, a fost cel care i-a inmanat distinctia fostului ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu. Fostul ministru al Educatiei le-a multumit reprezentantilor UCB Targu-Jiu pentru titlul acordat, mentionand ca apreciaza activitatea institutiei de .

Ce se intampla in inchisorile din Romania, dupa ce usile de fier se inchid. MARTURIA unui fost detinut: Gardienii fac LEGEA

Un detinut care a stat inchis in mai multe penitenciare din tara si sotia acestuia au dezvaluit cum sunt introduse telefoane si alte obiecte interzise in penitenciarul Colibasi. Barbatul a facut.

Cine conduce magazinele Praktiker din Romania

Noul proprietar al magazinelor de bricolaj Praktiker l-a adus la conducerea operatiunilor pe Cansu Derintuna, fost director de achizitii in cadrul Praktiker Romania, au declarat surse din piata de profil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )