Libnet.ro
UNICEF

23:30

O singura facultate din Romania se afla primele 200 din lume, in 2014

Antena3 Antena3,
O singura facultate din Romania se afla primele 200 din lume, in 2014

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de. continuă pe Antena3

O singura facultate din Romania, printre primele 200 din lume

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2014: O singura facultate din Romania este intre primele 200 din lume

O singura universitate din Romania a ajuns in top 200 al celor mai bune specializari din lume, potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari - QS World University Rankings by Subject 2014. Este vorba despre Universitatea de Vest din Timisoara, care performeaza in specializarea Limbi Moderne. Clasamentul pe anul acesta include primele 200 de universitati din lume in functie de 30 de specializari, printre care Computer Science, Medicina, Drept, Filosofie si Astronomie. Ungaria are 5 universitati in top 200, Polonia - 3 universitati, iar Rusia are 2. Harvard isi mentine pozitia fruntasa si ocupa primul loc la 11 discipline dintr-un total de 30 analizate - cu doua mai multe decat rivalul MIT. Massachusetts Institute of Technology MIT) ramane cea mai buna universitate din lume in Computer Science.

DB Schenker lanseaza pe piata din Romania primele doua camioane alimentate cu gaz natural ...

Bucuresti, 27 februarie 2014 DB Schenker continua masurile de responsabilitate corporatista si lanseaza pe piata din Romania primele doua camioane alimentate cu gaz natural comprimat CNG). Problema protectiei mediului are cea mai mare importanta pentru compania DB Schenker. Ca furnizor global de servicii de transport si logistica, suntem constienti de responsabilitatea noastra fata de mediul inconjurator si mostenirea pe care o vom lasa generatiilor viitoare. Prin urmare, ne bazam pe .

Tatarii din Romania, solidari cu fratii din Crimeea.

Uniunea Democrata a Tatarilor Turco Musulmani din Romania a luat act cu regret de situatia actuala din Ucraina, aspect despre care au discutat si membrii Consiliului Reprezentantilor in cadrul unei sedintei speciale. Cu acest prilej, repezentantii tatarilor din Romaania au reafirmat ca sunt puternic legati emotional de aceasta zona, de o importanta aparte in istoria tatarilor. In acest context, atat in calitate de etnici tatari, stabiliti de sute de ani in Romania, dar si in .

AUDIO Mihai Bogza, Bancpost: Profitabilitatea bancilor din Romania e o legenda. In sistemul nostru bancar s-a investit si nu s-au scos bani

Profitabilitatea mare a bancilor din Romania, de fapt a filialeor bancilor straine din Romania este o legenda. Daca dam la o parte efectul inflatiei la o parte bancile de la noi nu au fost niciodata mai profitabile decat bancile din tarile dezvoltate. Pe ansamblu, in sistemul bancar din Romania s-a investit si nu s-au scos bani. S-a investit tot timpul in cresterea sistemului. Profiturile au mers in dezvoltare, foarte putine au scos dividende. Si in continuare bancile continua sa puna capital suplimentar pentru a acoperi pierderile din anii trecuti, a spus joi Mihai Bogza, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancpost. Intra in text si asculta declaratia lui Bogza.

UPDATE Compania-mama a Pro TV, CME, isi revizuieste operatiunile de radio si cinema din Romania si alte tari. Crestere abrupta pe bursa dupa anuntul noului acord de credit cu Time Warner

Grupul international ce detine Pro TV, CME, isi revizuieste proprietatile mai mici pe care le detine, precum posturile de radio si cinematografele din Romania si din alte tari, a declarat vineri Michael Del Nin, co-CEO al CME, pe marginea prezentarii rezultatelor financiare din 2013 si a anuntului ca a ajuns la un acord de credit de 545 milioane de dolari cu Time Warner, principalul sau actionar, potrivit Bloomberg. Acordul cu conglomeratul american, menit sa rezolve problemele de lichiditati pe care le are, pe termen scurt, CME, a determinat o crestere record a pretului actiunilor CME la bursa din Praga. UPDATE In teleconferinta ce a urmat anunturilor de vineri, a carei transcriere este disponibila pe Seekingalpha. com, Michael Del Nin spune ca CME planifica, sau a inceput foarte recent, un proces de instrainare a unor active neesentiale, ce includ active de distributie in special de pe piata romaneasca - precum cele din domeniul radio si din cel al cinematografelor: Este in interesul companiei sa ne concentram de afacerile de televiziune, si credem ca acele active, de multe ori afaceri foarte bune cu performante foarte bune, sunt, probabil, mai valoroase in mainile altora.

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut un profit de aproape 600 milioane lei in 2013

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut anul trecut un profit net de 598,7 milioane lei. Cifra e cu atat mai impresionanta cu cat in 2012 banca a inregistrat o pierdere de 1,22 miliarde lei. Presedintele.

Presedintele CSM: Instantelor din Romania le lipsesc o mie de grefieri si sunt vacante 242 ...

Presedintele CSM, judecatorul Adrian Bordea, a declarat, joi, la Suceava ca instantelor din Romania le lipsesc o mie de grefieri, iar in prezent sunt 242 de posturi vacante de judecatori, situatie determinata de pensionari masive inregistrate in ultima perioada, informeaza Mediafax. Bordea a spus, intr-o conferinta de presa, ca, in prezent, sunt 242 de posturi vacante de judecatori, iar aceste vacante, cel putin in ultima perioada, s-au datorat unor pensionari masive. El a mai spus ca in ceea .

Presa internationala, despre ruperea Coalitiei de guvernare din Romania: Ponta ar putea candida chiar el la prezidentiale/ Traian Basescu isi exercita influenta in momente cheie

Presa internationala nu a acordat o atentie prea mare framantarilor politice din ultimele zile din Romania, relatarile fiind putine si succinte. Eliberat de obligatiile fata de liberali, Ponta urmeaza sa desemneze candidatul partidului sau pentru alegerile prezidentiale, daca nu va candida chiar el. Traian Basescu isi exercita insa influenta in momente cheie, avand posibilitatea sa numeasca premierul din cadrul partidului care castiga alegerile, scrie Reuters. Despre rivalitatea dintre Ponta si Antonescu in cursa pentru prezidentiale vorbeste si Bloomberg, care aminteste insa si de obligatia guvernului de a indeplini conditiile fiscale de salvare impuse de Fondul Monetar. AFP crede ca economia romaneasca nu ar trebui sa sufere un colaps pe termen scurt.

Badea: Elena Basescu este singura mamica din univers care va invata sa vorbeasca dupa bebelusul ei

Mircea Badea a comentat, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei, ultima balba a Elenei Basescu. Mezina presedintelui Traian Basescu a uimit din nou Parlamentul European, inghetand audienta. Cu o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )