Libnet.ro
UNICEF

09:15

VESTI TRISTE pentru romani! Marea campioana a fost eliminata DRAMATIC la WIMBLEDON! Nimeni nu se astepta...

B1 B1,
VESTI TRISTE pentru romani! Marea campioana a fost eliminata DRAMATIC la WIMBLEDON! Nimeni nu se astepta...

Mihaela Buzarnescu 28 WTA) a fost eliminata in turul 3 de la Wimbledon, dupa ce a pierdut in fata Karolinei Pliskova Cehia, 8 WTA) in 3 seturi, scor 6-3; 6-73);1-6. Romanca a castigat de doua ori pe. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romani! Cod galben de inundatii in 30 de judete pana marti

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru 30 de judete, valabila de sambata de la pranz, pana marti. Totodata, a fost emisa o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru 13 ju.

Be Eu: Vesti bune pentru romani. Romania va moderniza sistemul sanitar. Corin Cretu a facut anuntul

Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, a vorbit la emisiunea Be Eu despre modernizarea sistemului sanitar din Romania. Ca sa salvam din banii europeni, ne-am gandit sa largim domeniul.

Vesti bune pentru pensionari. Toate pensiile vor fi platite pana la data de 15 a fiecarei luni

Vesti bune pentru pensionari. De luna aceasta, pensiile sunt mai mari cu 10%, iar Guvernul a decis modificarea intervalului in care oamenii isi primesc banii. Astfel, plata pensiilor, distribuite de Posta.

Iubitul ei tocmai a facut un anunt naucitor. Clipe triste pentru Elena Udrea

Elena Udrea se pregateste sa devina mama pentru prima data in luna octombrie a acestui an. Entuziasmanta, Elena Udrea si iubitul sau, Adrian Alexandrov, au ales deja numele pentru fetita lor. Udrea a.

Mihaela Buzarnescu a pierdut incredibil un meci pe care l-a avut in mana si a fost eliminata de la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu a fost la un pas de un nou rezultat istoric, dar a pierdut in turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Raed ARAFAT, avertisment de ULTIMA ORA pentru romani: Apele se revarsa si ating COTE ALARMANTE

Secretarul de stat Raed Arafat a solicitat sambata prefectilor si inspectorii sefi ai inspectoratelor pentru situatii de urgenta din judetele vizate de avertizarea Cod portocaliu de inundatii atentie.

O noua sarbatoare nationala pentru romani. Senatul a votat deja

O noua zi de sarbatoare nationala este propusa pentru a se adauga listei sarbatorilor nationale din Romania, potrivit unui proiect de act normativ ce a primit recent votul senatorilor si va ajunge si in.

ALERTA METEO: Veste teribila pentru romani in weekend! Care sunt zonele de la munte si mare cele mai afectate de FENOMENELE EXTREME...

Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii care vor petrece in acest week-end la mare sau la munte! Vremea se strica, iar ploile abundente revin. incepand de joi, un nou pasaj frontal a afectat majoritatea.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )