Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vezi AICI cum s-au relaxat tricolorii dupa victoria de aseara

România Liberă România Liberă,
Vezi AICI cum s-au relaxat tricolorii dupa victoria de aseara

Dupa efortul urias depus in partida castigata impotriva Croatiei, selectionerul Mirel Radoi a decis . continuă pe România Liberă

EVALUARE NATIONALA 2019 EDU.RO: VEZI AICI SUBIECTELE LA MATEMATICA

VEZI AICI SUBIECTELE PENTRU EVALUAREA NATIONALA LA MATEMATICA: Elevii clasei a VIII-a mai au putin si sustin si ultima proba a Evaluarii Nationale, si anume proba scrisa la Matemati.

EVALUAREA NATIONALA 2019: VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Cum sunt PUNCTATE subiectele

EVALUAREA NATIONALA 2019: VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA LIMBA SI LITERATURA ROMANA: Absolventii clasei a VIII-a au sustinut, marti, prima proba a Evaluarii Nationale 2019, la Limba si Literatura.

Evaluare Nationala 2019: VEZI AICI SUBIECTELE la Limba si Literatura Romana pe care le-au primit absolventii clasei a VIII-a (FOTO)

VEZI AICI SUBIECTELE LA LIMBA SI LITERATURA ROMANA:Absolventii clasei a VIII-a au sustinut, marti, prima proba la Limba Romana la Evaluarea Nationala 2019. Printre.

Mirel Radoi, dupa victoria superba cu Croatia: Nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor, nici nu visam

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, ca nu visa ca echipa nationala de tineret a Romaniei sa se impuna cu un asemenea scor in fata Croatiei. Sincer, nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor, nici nu visam, a spus Radoi, dupa victoria cu 4-1 a tricolorilor la CE Under 21.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )