Libnet.ro
UNICEF

16:15

Viata in Romania, tot mai scumpa! De cati bani are nevoie o familie pentru un trai decent

B1 B1,
Viata in Romania, tot mai scumpa! De cati bani are nevoie o familie pentru un trai decent

Valoarea cosului de consum pentru un trai decent in Romania este de 6. 762 lei pe luna pentru o familie de doi adulti si doi copii, in mediul urban, luand in calcul ca unul dintre copii are 12-14 ani, iar. continuă pe B1

De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent

De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent.

De cti bani are nevoie o familie din Romnia pentru un trai decent (studiu)

O familie cu doi copii din Romania, care locuieste la oras, ar trebui sa cheltuiasca lunar sase salarii mimime nete, pentru a avea un trai decent. Syndex, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii impreuna cu Fundatia Friedrich Ebert Stifung au derulat o cercetare la nivel national pentru fundamentarea unui cos minim de consum pentru un trai decent in Romania.

Cetatea Devei, mai scumpa pentru turisti ca niciodata. Primaria anunta majorarea tarifelor la telecabina si o noua taxa

Primaria Deva pregateste cresterea tarifelor de vizitare a Cetatii Devei, dupa ce in luna iunie pretul biletelor la telecabina monumentului istoric s-a dublat. Turistii nu vor mai intra gratuit pe Poarta I, potrivit unui proiect al administratiei locale.

Cea mai scumpa casa scoasa vreodata la vanzare in SUA. Suma ceruta este colosala

Pretul cerut pentru acest imobil este cel mai mare cerut vreodata de un vanzator american. Casa,aflatain cartierul Bel Air, din Los Angeles, a devenit celebradupa serialul de.

De cti bani are nevoie o familie pentru un trai decent (studiu)

Syndex, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii impreuna cu Fundatia Friedrich Ebert Stifung au derulat o cercetare la nivel national pentru fundamentarea unui cos minim de consum pentru un trai decent in Romania.

Tot mai multi procurori ii cer ministrului Justitiei sa abandoneze procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Adunarea Generala a Procurorilor de la Parchetul Capitalei a decis, luni, sa isi insuseasca memoriul Asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatiei Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor prin care se cere anularea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar.

Curs valutar BNR astazi, 31 octombrie: euro se apreciaza usor, dar dolarul creste tot mai sustinut

Leul s-a depreciat, miercuri, 31 octombrie, in fata euro si a dolarului, cea mai importanta pierdere inregistrand-o, din nou, in raport cu moneda americana, din cauza aprecieri acesteia pe plan international. In schimb, moneda nationala a crescut usor.

Romania, cel mai bun rezultat agricol din istorie

Romania inregistreaza, in acest an, cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8 miliarde de euro, potrivit unei analize publicate astazi de KeysFin.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )