Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tot mai multi procurori ii cer ministrului Justitiei sa abandoneze procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Adevărul Adevărul,
Tot mai multi procurori ii cer ministrului Justitiei sa abandoneze procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Adunarea Generala a Procurorilor de la Parchetul Capitalei a decis, luni, sa isi insuseasca memoriul Asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatiei Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor prin care se cere anularea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar. continuă pe Adevărul

Cine sunt magistratii olteni care ii cer ministrului Justitiei sa abandoneze procedura de revocare a procurorului-general Augustin Lazar

Procurorii, judecatorii si auditorii de justitie au inaintat ministrului Justitiei o solicitare scrisa de a abandona imediat procedura de revocare a Procurorului General al Romaniei, adunandu-se peste 1. 000 de semnaturi. 15 magistrati din Olt se regasesc printre semnatari, iar semnaturile se aduna in continuare.

Peste 1.000 de magistrati au semnat o petitie prin care ii cer ministrului Justitiei sa renunte la procedura de revocare a procurorului general

Peste 1. 000 de magistrati au semnat o petitie prin care ii cer ministrului Justitiei sa renunte la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Reamintim ca, joi, Forumul Judecatorilor din Romania si Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor au solicitat Ministrului Justitiei sa abandoneze procedura de revocare a Procurorului General al Romaniei.

Peste 1.000 de magistrati cer ministrului Justitiei sa retraga propunerea de revocare a procurorului general

Peste 1. 000 de magistrati au semnat o petitie prin care ii cer ministrului Justitiei sa renunte la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar, potrivit Digi24.

Peste 1000 de magistrati ii cer ministrului Tudorel Toader sa renunte la procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general

Peste 1000 de magistrati semnat o petitie prin care ii cer Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general al.

SURSE: Tudorel Toader, tot mai aproape de remaniere. Ce spune avocatul despre care s-a vehiculat ca ii va lua locul

Inlocuirea lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului Justitiei este un subiect vehiculat din ce in ce mai mult in ultima vreme, aceasta posibilitate fiind luata in calcul de tot mai multi lideri de la.

Petrecere mare in familia lui Tudorel Toader in plin scandal legat de revocarea procurorului general: Fiul ministrului justitiei se casatoreste la Iasi(FOTO)

Petrecere mare in familia lui Tudorel Toader. Fiul ministrului Justitiei, Alexandru Ionut, s-a casatorit sambata, la Iasi. in varsta de 30 de ani, Toader jr si-a unit destinul cu tanara Bianca, de 28 de an.

Petrecere mare in familia lui Tudorel Toader in plin scandal legat de revocarea procurorului general: Fiul ministrului justitiei s-a casatorit. Bodyguarzii au asigurat paza la usa bisericii (FOTO)

Petrecere mare in familia lui Tudorel Toader. Fiul ministrului Justitiei, Alexandru Ionut, s-a casatorit sambata, la Iasi. in varsta de 30 de ani, Toader jr si-a unit destinul cu tanara Bianca, de 28 de an.

DNA sustine solicitarea adresata ministrului Justitiei de a abandona procedura de revocare a lui Lazar

Adunarea Generala a DNA a decis, vineri, sa sustina solicitarea adresata ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a renunta la procedura de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, noteaza Agerpres.

Un tanar de 27 de ani din Arad a iesit din casa si nu s-a mai intors. Politistii cer ajutorul populatiei

Un tanar de 27 de ani, din Arad, este de negasit de doua zile, dupa ce a iesit din casa si nu s-a mai intors. Florin Goman are 1,65 metri inaltime, 55 de kilograme, par negru, tuns scurt si.

HOROSCOP NOIEMBRIE. Vestea buna - mai multi bani. Vestea proasta...

Horoscop noiembrie 2018. Astrele se vor ocupa mai mult de starea ta de spirit si de tonusul tau in aceasta luna. Fii deschisoricarei propuneri sa petreci cat mai mult timp cu prietenii tai. Vestea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )