Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vicele Ionica este candidatul cu cele mai mari sanse la fotoliul de primar ... dupa Tudor Pendiuc

Adevărul Adevărul,
Vicele Ionica este candidatul cu cele mai mari sanse la fotoliul de primar ... dupa Tudor Pendiuc

Cornel Ionica PSD), unul dintre cei doi viceprimari ai Pitestiului, cel care i-a tinut lui Tudor Pendiuc locul la sefia Primariei Pitesti in timpul celor 9 luni petrecute de edilul-sef in arest preventiv in dosarul Publitrans, dosar trimis in judecata), este deja una dintre propunerile PSD Arges pentru aceeasi primarie la alegerile locale de anul acesta. continuă pe Adevărul

De ce este daunatoare dependenta de fast-food. Patronii recunosc ca pe timpul noptii au incasarile cele mai mari

Patronii restaurantelor fast-food deschise non-stop recunosc ca cele mai mari incasari le fac pe timpul noptii. Petrecaretii, studentii sau angajatii aflati in tura de noapte le trec zilnic pragul dupa ora 23.

Premiati de NASA: cinci elevi romani au luat locul I la una dintre cele mai mari competitii

Cinci elevi clujeni au triumfat in finala Competitiei Europene de Robotica Spatiala. Concursul a fost organizat in colaborare cu NASA. Modelul creat de ei a luat Premiul I la categoria de varsta 11-13 ani. Emotii au si colegii lor mai mari, care vor participa peste doua saptamani la finala unui concurs de astronomie. Robotul construit [].

Twitter, indisponibil in toata Europa: una dintre cele mai mari caderi ale retelei

Twitter este indisponibil de circa o ora si jumatate, dupa ce compania americana a suferit o aparenta intrerupere totala a serviciilor in Europa. Romania este de asemenea afectata, de marti dimineata pana la ora publicarii articolului circa 12:30).

Sondaj: Care ar fi candidatul independent cu care PSD ar castiga Primaria Capitalei

Senatoarea PSD Gabriela Vranceanu Firea are in continuare cele mai mari sanse pentru a castiga Primaria Capitalei,insa PSD ar castiga cea mai importanta competitie electorala si daca l-ar sustine pe Adrian Thiess, strateg al mai multor campanii electorale, potrivit unui sodnaj Sociopol realizat la comanda lui Thiess.

Care sunt cele mai populare parole in 2015 ce trebuie evitate

Daca tot ne ascundem un volum semnificativ de date personale online, ar fi bine sa facem un efort in a folosi parole un pic mai inspirate decat cele de mai jos. in fiecare inceput de an se publica un studiu legat de cele mai populare parole folosite online in anul anterior. Acesta este realizat de [].

Ford a inceput productia noului Focus RS si asteapta vanzari cu 40% mai mari pentru gama de masini de inalta peformanta

Ford a inceput productia de serie pentru noua generatie a modelului compact de inalta performanta Ford Focus RS, in uzina germana Saarlouis, si, totodata, compania auto americana a anuntat ca asteapta vanzari cu 40% mai mari pentru gama de automobile de inalta performanta, grupate sub numele generic Ford Performance. Din aceasta gama fac parte modelele Fiesta ST, Focus ST, Focus RS, Mustang si Ford GT.

Cele mai curioase zodii: nativii care isi baga nasul unde nu le fierbe oala

Cele mai curioase zodii. Una din trasaturile influentate de semnul zodiacal este curiozitatea, cativa nativi remarcandu-se prin setea lor de cunoastere. Altii, insa, ies in evidenta prin talentul de a-si baga nasul unde nu trebuie.

Care au fost campaniile de Social Media care au facut BCR banca cu cele mai multe aparitii in mass-media

BCR este una dintre bancile cu cele mai multe reclame inregistrate pe parcursul anului 2015, potrivit unui raport MediaTrust. Cu 6. 440 de reclame, BCR s-a situat pe locul al treilea in clasament, dupa Alpha Bank si ING Bank. Insa, BCR este fruntasa in.

5 efecte miraculoase ale dovleacului, sursa completa de potasiu si vitamina C: semintele au cele mai puternice efecte terapeutice

Este sarac in grasimi, are putine calorii si un continut bogat de vitamine. Dovleacul, unul dintre cele mai popular alimente, aduce numai beneficii organismului, fiind un adevarat remediu naturist. Dovleacul este o sursa importanta de vitamina C, nutrientul necesar sistemului imunitar.

Cele mai frecvente greseli gramaticale ale romanilor, explicate de lingvisti: Se pronunta incorect consoana X, iar subiectul nu se acorda cu predicatul

Specialistii Institutului de Lingvistica Iorgu Iordan din Bucuresti, institutie subordonata Academiei Romane, au vorbit despre cele mai frecvente greseli de vorbire ale romanilor. Multe dintre erori sunt cauzate de canalele media, prin intermediul carora publicului larg ii sunt difuzate mesaje, folosindu-se un limbaj incorect.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )