Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vicepremierul Costin Borc: Cred ca Dacian Ciolos ar trebui sa ramana premier dupa alegerile din toamna. Guvernul de uniune nationala, o solutie benefica pentru Romania

România Liberă România Liberă,
Vicepremierul Costin Borc: Cred ca Dacian Ciolos ar trebui sa ramana premier dupa alegerile din toamna. Guvernul de uniune nationala, o solutie benefica pentru Romania

Vicepremierul Costin Borc considera ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa ramana la conducerea Guvernului si dupa alegerile parlamentare din toamna. continuă pe România Liberă

Vicepremierul Costin Borc nu exclude varianta de a fi prim-ministru: Nu m-as feri de ideea unui guvern de uniune nationala

Vicepremierul Costin Borc a declarat, intr-o emisiune TV, ca nu-si doreste sa fie prim-ministru, dar nu exclude o asemenea varianta daca i s-ar propune, afirmand ca onoarea de a ti se oferi functia de premier e extraordinara.

Costin Borc crede ca ar fi bine ca Ciolos sa ramana premier dupa alegeri

Vicepremierul Costin Borc a declarat, pentru Digi 24, ca ar fi bine ca Dacian Ciolos sa ramana prim-ministru si dupa alegerile parlamentare din toamna, acesta putand conduce, eventual, un guvern de uniune nationala ce ar putea da mai multa putere.

Situatie fara precedent: Ministrul Costin Borc le-a marit salariile subordonatilor desi initial ii criticase ca nu fac nimic

Costin Borc, vicepremierul si ministrul Economiei, a marit salariile subordonatilor cu 40 la suta, in conditiile in care tocmai ce ii criticase ca nu fac nimic si nu-si dau tot interesul.

Situatie fara precedent: Ministrul Costin Borc le-a marit salariile subordonatilor, desi initial ii criticase ca nu fac nimic

Costin Borc, vicepremierul si ministrul Economiei, a marit salariile subordonatilor cu 40 la suta, in conditiile in care tocmai ce ii criticase ca nu fac nimic si nu-si dau tot interesul.

Costin Borc sustine ideea unui guvern de uniune nationala

Costin Borc sustine varianta unui guvern de uniune nationala ar aduce beneficii pentru tara noastra, mai ales in negocierile care vor urma la nivelul Uniunii Europene, dupa Brexit, transmite Digi24.

Ministrul Economiei Costin Borc, nemultumit de subalterni: Sunt adusi politic in ministere

Ministrul Economiei Costin Borc este nemultumit de oamenii pe care ii are in subordine, dar pe care nu-i poate da afara.

Ce spune Dacian Ciolos despre posibilitatea de a ramane premier si din toamna

Intrebat daca se gandeste sa ramana in functia de prim-ministru si dupa alegerile parlamentare din toamna acestui an, Dacian Ciolos a evitat sa raspunda. A vorbit insa despre pr.

Dacian Ciolos, mesaj surprinzator pe Facebook: M-am intors la prima mea pasiune!

Dacian Ciolos a postat pe Facebook un mesaj in care vorbeste despre importanta agriculturii pentru economia din Romania, precum si despre rolul Politicilor Agricole Comune care sunt capabile sa.

Ion Cristoiu: D-ale democratiei babuine: De ce i-a ales Dacian Ciolos pe cei patru ca sa fie noi ministri si nu pe altii? D-aia!

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat in Gandul de vineri, de pe blogul personal motivul pentru care premierul Dacian Ciolos i-a ales pe cei patru ministri sa-i destituie din functie si nu.

Dacian Ciolos, mesaj important pe Facebook: Un copil din cinci abandoneaza scoala. Sa rupem acest cerc

Dacian Ciolos a postat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care vorbeste despre importanta pachetului de masuri anti-saracie, lansat in februarie 2016, in contextul in care Mi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )