Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca cele doua persoane disparute in Valcea in urma inundatiilor au fost gasite decedate

B1 B1,
Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca cele doua persoane disparute in Valcea in urma inundatiilor au fost gasite decedate

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat, joi seara, ca, din pacate, cele doua persoane date disparute in urma inundatiilor in judetul Valcea au fost gasite decedate. in cursul zilei de astazi, cele doua. continuă pe B1

Gabriel Oprea face bilantul inundatiilor: 63 de localitati din 10 judete, afectate. O persoana decedata, alte patru disparute (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat miercuri ca in urma inundatiilor au fost afectate 63 de localitati din 10 judete, o persoana din Arges a decedat si alte patru din Valcea, Arges si Teleorman sunt .

Peste doua tone de ajutoare, trimise cu un elicopter in Vaideeni. Alimente, scoase din rezerva de stat pentru sinistrati

Vicepremierul Gabriel Oprea anuntat, miercuri, ca a dispus scoaterea unei cantitati importante de alimente si apa potabila de la Rezervele de Stat. De asemenea, Peste doua tone de ajutoare au fost transportate cu un elicopter in dupa-amiaza zilei de marti pentru familiile din localitatea Vaideeni, judetul Valcea.

Gabriel Oprea: O persoana decedata si trei disparute in urma inundatiilor

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat miercuri la sediul MAI ca in urma inundatiilor o persoana a decedat in judetul Arges, iar alte trei persoane date disparute sunt cautate de angajatii.

Vicepremierului ii da cu VIRGULA cand numara mortii de la inundatii. Oprea: Avem aproximativ doua victime

Declaratie nefericita a vicepremierului Gabriel Oprea, marti, dupa inundatiile care au afectat mai multe judete ale tarii. Ministrul vorbeste despre aproximativ doua victime, atunci cand este intrebat de.

SONDAJ Jumatate din romani cred ca Guvernul a reactionat bine la problemele de securitate nationala. Gabriel Oprea, apreciat ca avand o prestatie mai buna

Intr-un raport de cercetare privind securitatea nationala, realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), a fost analizata notorietatea si increderea in viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Victor Ponta l-a eliberat din functie pe seful DGIPI, Gelu Oltean, la solicitarea lui Gabriel Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a eliberat din functie pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gelu-Marin Oltean, la propunerea ministrului de resort Gabriel Oprea.

Ce cred romanii despre ministrul de Interne, Gabriel Oprea (SONDAJ)

Intr-un raport de cercetare privind securitatea nationala, realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie a fost analizata notorietatea si increderea in viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. 27% dintre cei intervievati au spus ca au incredere in ministrul de Interne, se arata intr-un sondaj postat pe site-ul MAI.

MAI: Seful DIPI, eliberat din functie la cererea lui Gabriel Oprea

Seful Departamentului Informatii si Protectie Interna DIPI), fosta DGIPI, din Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gelu Oltean, a fost eliberat ieri din functie la cererea ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, si va fi inlocuit de un adjunct pana la o noua numire pe aceasta functie, se arata intr-un comunicat al MAI.

Constantin Suteu si Costica Alexandru, cele doua personaje care corespund portretului batranului de la Bucuresti

Ziarulring. ro a descoperit ca cele doua nume care ar corespunde portretului batranului de la Bucuresti din osarul Bercea-Basescu sunt Constantin Suteu si Costica Alexandru. Potrivit sursei citate, Constantin.

FOTOGALERIE Pe cele doua hectare retrocedate in Parcul Tineretului a aparut fundatia primei cladiri. Vecinii au cerut oprirea lucrarilor in instanta

In locul copacilor defrisati ilegal in ultimele luni in Parcul Tineretului, pe cateva sute de metri din cele doua hectare retrocedate in 2007-2008 Marioarei Miscunescu, a aparut deja fundatia primei cladiri. Vecinii din blocurile de vizavi de parc, care doresc salvarea spatiului verde, au cerut in instanta ordonanta presedentiala pentru oprirea defrisarilor si sitarea lucrarilor de construire, procesul urmand a fi judecat pe 6 august. Potrivit unei autorizatii de construire emise de Primaria Sectorului 4, in urma unei decizii judecatoresti, pe teren ar urma sa se construiasca un ansamblu de vile cu subsol, parter, doua etaje si mansarda.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )