Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Klaus Iohannis: Transmit condoleante familiilor indoliate Este nevoie de o reforma profunda in sistemul de sanatate, astfel de lucruri nu trebuie sa se repete!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Transmit condoleante familiilor indoliate Este nevoie de o reforma profunda in sistemul de sanatate, astfel de lucruri nu trebuie sa se repete!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri condoleante familiilor indoliate, dupa incendiul de la spitalul Matei Bals si i-a cerut ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sa lucreze cu celeritate la un proiect de reforma pentru intregul sistem de sanatate din Romania. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Sunt probleme structurale in spitale. Am cerut ministrului Sanatatii sa lucreze cu celeritate la un proiect de reforma (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Institutul Matei Bals, acolo unde, vineri dimineata, s-a produs un incendiu soldat cu moartea a cinci pacienti COVID-19. Seful statului a subliniat ca exista probleme.

Mai multe ambasade transmit condoleante familiilor celor care au murit in incendiul de la Matei Bals

Mai multe ambasade la Bucuresti au transmis mesaje de condoleante familiilor persoanelor care au murit in incendiul de la Spitalul Matei Bals de vineri dimineata.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau

Presesintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Institutul Matei Bals, unde un incendiu puternic a provocat moartea a cinci pacienti, ca e o zi foarte trista, ca ii pare foarte rau si a transmis condoleante familiilor indoliate, iar celor care au fost in saloane le-a urat insanatosire grabnica.

Incendiul de la Matei Bals. Prima reactiea premierului Florin Citu: De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida

Prim-ministrul Florin Citu a transmis un mesaj in urma incendiului care a avut loc, vineri dimineata, la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, prin care anunta ca au fost luate toate masurile necesare pentru a stabiliza situatia, iar autoritatile au actionat eficient si rapid. Premierul a transmis si condoleante familiilor indoliate.

Klaus Iohannis a ajuns la spitalul Matei Bals, la ora 13.00 Premierul Florin Citu a convocat sedinta de urgenta la Guvern

UPDATE, 29 ianuarie, ora 13. 20: Presedintele Romaniei a sosit la Spitalul Matei Bals, unde a sustinut si o declaratie de presa prin care le-a transmis condoleante familiilor afectate. Totodata, Klaus Iohannis a.

Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals transmite condoleante familiilor victimelor

Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals a transmis un mesaj de condoleante familiilor victimelor din incendiul produs vineri dimineata. Echipa INBI a subliniat ca va sprijni orice ancheta, fiind dedicata in primul rand sanatatii pacientilor.

Klaus Iohannis, dupa tragedia de la Matei Bals: O zi foarte trista astazi! Situatia se repeta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis condoleante dupa tragedia de la Matei Bals. O zi foarte trista astazi, a spus el.

Klaus Iohannis, apel catre coalitia de guvernare la unitate si hotararea de a lua deciziile corecte, chiar daca sunt dificile VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca pentru reformarea statului este nevoie de unitatea partenerilor de coalitie si de hotararea lor in a lua deciziile corecte, chiar daca sunt si decizii dificile, intr-un discurs sustinut in format videoconferinta la receptia de Anul Nou a Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana.

George Simion l-a umilit pe Klaus Iohannis dupa ce a fost la Matei Bals. Imaginile video sunt ireale

George Simion, copresedintele AUR, l-a umilit pe Klaus Iohannis, dupa ce acesta a facut declaratii la Institutul Matei Bals. Acesta a postat pe Facebook mesajul: Oare primul om din stat, presedintele Romaniei, cel care ne conduce de 6 ani, ce ne va spune astazi? Un mic preview, a scris George Simion pe Facebook. George Simion .

Klaus Iohannis: Anul 2020 a stat sub semnul pandemiei. Revenirea la normalitate depinde de noi toti (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, joi seara, la Receptia de Anul Nou 2021 a Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, ca anul 2020 a stat sub semnul pandemiei, iar revenirea la normalitate depinde de noi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )