Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vicepresedinte ALDE: Presedintele Iohannis a incalcat Constitutia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vicepresedinte ALDE: Presedintele Iohannis a incalcat Constitutia

Vicepresedintele ALDE Steluta Cataniciu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Legea fundamentala prin declaratiile sale referitoare la prezumtia de nevinovatie pentru politicieni. continuă pe Ziarul Bursa

Steluta Cataniciu (ALDE), catre Iohannis: Constat cu tristete ca ati mostenit de la Traian Basescu apetitul pentru lupta impotriva Parlamentului

Vicepresedintele ALDE Steluta Cataniciu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Legea fundamentala prin declaratiile sale referitoare la prezumtia de nevinovatie pentru politicieni.

Cataniciu, vicepresedinte ALDE: Presedintele Klaus Iohannis a incalcat grav Constitutia

Steluta Cataniciu, vicepresedinte ALDE, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis, intr-o scrisoare deschisa, ca a incalcat grav Constitutia atunci cand a afirmat ca prezumtia de nevinovatie nu functioneaza in politica la fel ca in justitie. Seful statului declarase joi potrivit Agerpres, ca persoanele cu probleme penale nu au ce cauta in primul rand al functiilor statului, nimic impotriva persoanelor fizice, dar in politica nu functioneaza prezumtia de nevinovatie asa cum functioneaza in justitie. Prezumtia de nevinovatie functioneaza pentru o persoana care merge in fata justitiei, pentru un politician care merge in fata poporului conteaza integritatea, adica sa nu fie suspectat de nimic.

Acuzatii grave la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Vicepresedintele ALDE Steluta Cataniciu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Legea fundamentala prin declaratiile sale referitoare la prezumtia de nevinovatie pentru.

Presedintele Iohannis, intalnire la Cotroceni cu liderul Consiliului European, Donald Tusk- VIDEO

39 Imagini in direct de la Palatul Cotroceni . Presedintele Iohannis si DOnald Tusk au avut o intrevedere de ojumatate de ora. Iar acums e aseaza din nou la masa discutiilor. bdq.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, la Craiova, la lansarea noului model Ford

ACTUALIZARE 10:37 Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova, unde va participa, alaturi de premierul Mihai Tudose, la lansarea celui mai nou model al companiei Ford, transmit televiziunile de stiri. ----------- Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa astazi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova.

Presedintele Iohannis se intalneste vineri cu presedintele Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Cei doi oficiali vor avea convorbiri tete-a-tete si oficiale. Principalul subiect al discutiilor va fi viitorul Uniunii Europene.

Presedintele Iohannis nega informatia ca Romania ar bloca negogierile privind Brexit

Negociatorul principal al UE pentru Brexit, Michel Barnier, a cerut statelor membre ale UE sa-i dea permisiunea de a incepe discutiile cu Marea Britanie asupra viitoarelor relatiilor comerciale, in ciuda opozitiei unora dintre tarile comunitare, intre acestea Germania, Franta si Romanie, scrie The Times. Presedintele Klaus Iohannis a negat, astazi, informatia ca Bucurestiul ar bloca negocierile dintre Bruxelles si Londra.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, impreuna la lansarea noului model Ford

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa joi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova. Evenimentul este programat sa inceapa la ora.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, la Craiova, la lansarea noului model Ford

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa astazi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, la Craiova, la lansarea noului model Ford

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa joi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova. , potrivit Agerpres. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 10,00.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )