Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cataniciu, vicepresedinte ALDE: Presedintele Klaus Iohannis a incalcat grav Constitutia

Hotnews Hotnews,
 Cataniciu, vicepresedinte ALDE: Presedintele Klaus Iohannis a incalcat grav Constitutia

Steluta Cataniciu, vicepresedinte ALDE, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis, intr-o scrisoare deschisa, ca a incalcat grav Constitutia atunci cand a afirmat ca prezumtia de nevinovatie nu functioneaza in politica la fel ca in justitie. Seful statului declarase joi potrivit Agerpres, ca persoanele cu probleme penale nu au ce cauta in primul rand al functiilor statului, nimic impotriva persoanelor fizice, dar in politica nu functioneaza prezumtia de nevinovatie asa cum functioneaza in justitie. Prezumtia de nevinovatie functioneaza pentru o persoana care merge in fata justitiei, pentru un politician care merge in fata poporului conteaza integritatea, adica sa nu fie suspectat de nimic. continuă pe Hotnews

Vicepresedinte ALDE: Presedintele Iohannis a incalcat Constitutia

Vicepresedintele ALDE Steluta Cataniciu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Legea fundamentala prin declaratiile sale referitoare la prezumtia de nevinovatie pentru politicieni.

FOTO Resort de golf in valoare de 15 milioane de euro, inaugurat in Alba. La eveniment este invitat si presedintele Klaus Iohannis

Cel mai modern resort de golf din Romania,Theodora Golf Club,isi deschide oficial portile pe data de 15 octombrie 2017, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba. Investitia a costat 15 milioane de euro. La eveniment este invitat si presedintele Klaus Iohannis.

Ce spune presedintele Klaus Iohannis despre demisia premierului Tudose

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca nu vede nicio piedica pentru o demisie a premierului Mihai Tudose. Nu vad nicio piedica. Daca se doreste, se poate pune in practica o guvernare care sa.

Presedintele Klaus Iohannis participa la inaugurarea celui mai luxos teren de golf din Romania

Cel mai mare teren de golf din Romania si unul dintre cele mai luxoase din Europa este inaugurat sambata, 14 octombrie, in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Acuzatii grave la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Vicepresedintele ALDE Steluta Cataniciu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Legea fundamentala prin declaratiile sale referitoare la prezumtia de nevinovatie pentru.

Presedintele Consiliului European, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Consiliului european, Donald Tusk. Potrivit Administratiei Prezidentiale, sunt programate convorbiri tete-a-tete si.

Klaus Iohannis l-a intampinat, la Cotroceni, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis, s-a intalnit, vineri, la Cotroceni, cu seful Consiliului European, Donald Tusk. Principalul subiect al discutiilor dintre cei doi este viitorul Uniunii Europene.

Dialog cu subinteles intre Klaus Iohannis si Mihai Tudose. Radu Tudor: Presedintele nu face gesturi gratuite

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa joi la lansarea noului model Ford EcoSport care areloc la Uzina Ford din Craiova. Jurnalistul Radu Tudor a scris, pe blog, ca la.

Klaus Iohannis: Daca si acest Guvern ar cadea, ar trebui sa-mi pun intrebarea daca PSD are capacitatea sa guverneze

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat convingerea ca premierul Mihai Tudose este de buna-credinta, aratand ca nu doreste altceva decat sa aiba o echipa performanta. Totodata, Iohannis a.

Klaus Iohannis: Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern

Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern . ) pentru ca romanii sa poata calatori eficient si in siguranta, iar dezvoltarea Romaniei sa se aseze pe baze solide si sanatoase, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis la uzina Ford din Craiova, la lansarea noului model Ford EcoSport. Ma bucur ca il avem aici pe premierul Tudose. In discutiile de aici am atins aceste subiecte si am primit toate promisiunile necesare, a adaugat Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )