Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepresedintele CSM: Detasarea lui Kovesi nu este un impediment pentru candidatura la sefia DNA

B1 B1,
Vicepresedintele CSM: Detasarea lui Kovesi nu este un impediment pentru candidatura la sefia DNA

Detasarea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles nu reprezinta un impediment pentru a participa la selectia pentru functia de conducere a DNA, a declarat miercuri seara, la B1 TV, vicepresedintele CSM Oana Schimdt Ha. continuă pe B1

Corlatean despre detasarea lui Kovesi in MAE: Am dat un raspuns colegial unei solicitari.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a explicat miercuri seara cum s-a facut detasarea in MAE a Laurei Codruta Kovesi, pentru o perioada de trei ani, pentru ca acesta sa poata ulterior pleca la Bruxelles, la Reprezentanta permanenta a Romaniei pe langa UE, potrivit Agerpres. Ieri marti - n. r. ) am fost contactat de conducerea Ministerului Justitiei si de d-na ministru al Justitiei, care mi-a spus ca, in urma discutiei cu d-na Kovesi, s-a ajuns la un acord pentru ca Ministerul .

Belgia este afectata pentru 24 de ore de o greva generala a transportului feroviar

Transportul feroviar din Belgia este paralizat incepand de marti seara din cauza unei greve generale a angajatilor pentru 24 de ore, relateaza AFP. Inclusiv circulatia trenurilor internationale Thalys si.

Crin Antonescu: Formula Ponta - Arafat la Sanatate este suficienta pentru perioada scurta care ne separa de alegeri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca formula Victor Ponta - Raed Arafat la ministrul Sanatatii este eficienta si va fi suficienta pana la alegeri. Nu cunosc bucataria, viata de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2404 seconds )