Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Un viceprimar a fost condamnat la inchisoare pentru trei cutii cu bomboane si 150 de lei

Antena3 Antena3,
Un viceprimar a fost condamnat la inchisoare pentru trei cutii cu bomboane si 150 de lei

Viceprimarul din Onesti a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru ca ar fi luat mita trei cutii cu bomboane si 150 de lei. O fosta colega a actualului viceprimar a primit o pedeapsa. continuă pe Antena3

Brailean ridicat de pe strada si incarcerat, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru furt calificat

Un tanar de 25 de ani, care se sustragea de la executarea pedepsei la care a fusese condamnat de Judecatoria Braila, a fost retinut de politisti si transportat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, unde a fost incarcerat.

Soc in lumea sportului. FOTBALIST de renume mondial, condamnat la inchisoare pentru legaturi cu MAFIA italiana

Un cunsocut fotbalist italian a fost condamnat la 2 ani de inchisoare pentru legaturi cu gruparea mafiota Ndrangheta. Vincenzo Iaquinta, campion mondial in 2006, a mai fost acuzat si de detinere ilegala de.

A fost condamnat la inchisoare fiindca si-a obligat copiii sa se bata intre ei si sa consume alcool

Daniel Sabau, in varsta de 49 de ani, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj pentru rele tratamente aplicate minorilor. Barbatul isi va petrece urmatorii sase ani si patru luni in spatele g.

Barbat condamnat la inchisoare pentru ca si-a fortat copiii sa se bata intre ei. ii obliga, pe deasupra, sa bea alcool ca sa le lucreze organismul

Trimis in judecata in primavara anului 2016, Daniel Sabau, un barbat de 49 de ani din Salaj, a fost condamnat definitiv de catre Curtea de Apel Cluj pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Interagro

Ioan Niculae, patronul grupului Interagro, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucuresti la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de cumparare de influenta, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Ioan Niculae a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucuresti la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de cumparare de influenta, instigare la.

Un fost lider PSD a fost condamnat definitiv la 11 ani de inchisoare pentru afaceri ilegale

Maria Schutz, fosta presedinta a femeilor PSD din Dolj, a fost condamnata la 11 ani si 6 luni de inchisoare pentru afaceri ilegale. Astfel, magistratii de la Curtea de Apel Craiova au pronuntat, saptamana.

Un CELEBRU manelist a fost condamnat pentru UCIDERE din culpa (FOTO)

Manelistul Ionut Daniel Teasa, cunoscut ca Dany Chinezu, a fost condamnat la doi ani si opt luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa. Acesta este vinovat de uciderea unei.

Vincenzo Iaquinta, campion mondial cu Italia n 2006, a fost condamnat la doi ani de nchisoare

Fostul fotbalist italian Vincenzo Iaquinta, campion mondial in 2006, a fost condamnat, miercuri, la doi ani de inchisoare, pentru detinere ilegala de arme de foc si legaturi cu mafia.

Soferul de 18 ani care a spulberat o eleva intr-un accident rutier a fost condamnat. Tragedia a starnit un val de proteste

Soferul care a produs unul dintre cele mai grave accidente rutiere din municipiu a fost condamnat pentru ucidere din culpa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )