Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat in dosarul violentelor de la mitingul diasporei: Jandarmii nu au gresit cu nimic

Adevărul Adevărul,
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat in dosarul violentelor de la mitingul diasporei: Jandarmii nu au gresit cu nimic

Procurorii militarii l-au audiat vineri pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, in dosarul violentelor de la mitingul diasporei, din Piata Victoriei. continuă pe Adevărul

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat in dosarul violentelor de la mitingul diasporei

Procurorii militarii l-au audiat vineri pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, in dosarul violentelor de la mitingul diasporei, din Piata Victoriei.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat la Parchetul General

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, despre care ministrul de Interne Carmen Dan spunea ca s-a aflat in centrul de comanda din Piata Victoriei la manifestatia din 10 august, a fost audiat astazi la Parchetul General, relateaza News. ro. in ultimele doua zile, la Parchet au fost audiati in dosarul violentelor din Piata Victoriei si prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, si seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv.

Viceprimarul Aurelian Badulescu, audiat la Parchetul General n dosarul violentelor de la protest

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, s-a prezentat, vineri, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat in dosarul deschis in urma violentelor de la protestul din 10 august, au precizat, pentru Mediafax, surse din cadrul unitatii de parchet.

Viceprimarul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protest

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost audiat la Parchetul General, in calitate de martor, in dosarul deschis dupa violentele de la mitingul Diasporei. in aceeasi cauza au mai fost audiati.

Viceprimarul Capitalei audiat la Parchetul General in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Prezenta supriza la Parchetul General. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a ajuns, vineri,pentru a aduce documente legate de autorizarea mitingului din 10 august. Viceprimarul Aurelian.

Viceprimarul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protest: Jandarmeria a actionat corect (VIDEO)

UPDATE:Aurelian Badulescu a precizat la iesirea de la audieri ca nu a fost prezent in piata, dar catalogheaza interventia jandarmilor drept una corecta. Mie imi e rau si poate lesin acum! Nu a ex.

Viceprimarul Aurelian Badulescu vrea sa dea locuinte de serviciu pentru angajatii Primariei Capitalei din fondul de locuinte de necesitate

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, vrea sa dea locuinte de serviciu pentru angajatii Primariei Capitalei din fondul de locuinte rezultat din certificatele de vacanta succesorala, adica ai caror proprietari au murit si nu au mostenitori. Potrivit unor informatii obtinute de HotNews. ro ar fi vorba despre 400 locuinte. Proiectul a fost respins de Consiliul General deoarece avea nevoie de doua treimi, iar USR si PNL nu au votat. Consiliul General a aprobat la sedinta din luna iulie ca acestea sa fie date in folosinta persoanele aflate in blocuri in curs de consolidare deoarece fondul de locuinte pe care il detine municipalitatea este insuficient.

Procurorii au mai doua persoane in dosarul violentelor de la mitingul diasporei. De ce este acuzat barbatul

UPDATE:Procurorii au emis mandat de retinere pentru 24 de ore si in cazul celui de-al doilea barbat audiat joi dupa ce a fost identificat in imaginile cu agresarea jandarmilor. Un barbat a fost.

O noua persoana a fost retinuta in dosarul violentelor de la mitingul diasporei. De ce este acuzat barbatul

Un barbat a fost retinut joi in dosarul deschis privind agresarea celor doi jandarmi din timpul mitingului diasporei din 10 august din Piata Victoriei. Acesta a fost identificat alaturi de un alt suspect de catre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )