Libnet.ro
UNICEF

23:45

Viceprimarul Capitalei audiat la Parchetul General in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
Viceprimarul Capitalei audiat la Parchetul General in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Prezenta supriza la Parchetul General. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a ajuns, vineri,pentru a aduce documente legate de autorizarea mitingului din 10 august. Viceprimarul Aurelian. continuă pe Antena3

Viceprimarul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protest

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost audiat la Parchetul General, in calitate de martor, in dosarul deschis dupa violentele de la mitingul Diasporei. in aceeasi cauza au mai fost audiati.

Viceprimarul Aurelian Badulescu, audiat la Parchetul General n dosarul violentelor de la protest

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, s-a prezentat, vineri, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat in dosarul deschis in urma violentelor de la protestul din 10 august, au precizat, pentru Mediafax, surse din cadrul unitatii de parchet.

Viceprimarul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protest: Jandarmeria a actionat corect (VIDEO)

UPDATE:Aurelian Badulescu a precizat la iesirea de la audieri ca nu a fost prezent in piata, dar catalogheaza interventia jandarmilor drept una corecta. Mie imi e rau si poate lesin acum! Nu a ex.

Seful Brigazii speciale de jandarmi, colonelul Catalin Paraschiv, audiat la Parchetul General in dosarul Violentele de la mitingul diasporei

Colonelul Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmerie a fost audiat joi la Parchetul General in dosarul ce vizeaza violentele de la mitingul diasporei din 10 august din Piata Victoriei. Mi-am asumat riscul in momentul in care mi-am condus oamenii fara niciun fel de problema, a declarat acesta cand a ajuns la Parchet.

Omul in alb, audiat la Parchetul General despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost audiat, joi, la Parchetul General. Paraschiv este deja celebrul om in alb.

Peste 650 de plangeri la Parchetul General, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. in urma activitatilor.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat la Parchetul General

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, despre care ministrul de Interne Carmen Dan spunea ca s-a aflat in centrul de comanda din Piata Victoriei la manifestatia din 10 august, a fost audiat astazi la Parchetul General, relateaza News. ro. in ultimele doua zile, la Parchet au fost audiati in dosarul violentelor din Piata Victoriei si prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, si seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat in dosarul violentelor de la mitingul diasporei

Procurorii militarii l-au audiat vineri pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, in dosarul violentelor de la mitingul diasporei, din Piata Victoriei.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat in dosarul violentelor de la mitingul diasporei: Jandarmii nu au gresit cu nimic

Procurorii militarii l-au audiat vineri pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, in dosarul violentelor de la mitingul diasporei, din Piata Victoriei.

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, audiat la Parchetul General

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv, care a cooordonat interventia brigazii in 10 august, a fost audiat astazi la Parchetul General, in dosarul violentelor din Piata Victoriei, el refuzand sa faca declaratii la iesirea de la audieri, pe motiv ca este o ancheta in curs, conform News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )