Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victima e de vina. Ce a inteles Ecaterina Andronescu dupa tragedia de la Caracal: Eu am invatat de acasa sa nu ma urc cu straini in masina!

B1 B1,
Victima e de vina. Ce a inteles Ecaterina Andronescu dupa tragedia de la Caracal: Eu am invatat de acasa sa nu ma urc cu straini in masina!

O noua dovada de cinism in cel mai halucinant mod al politicienilor romani! in contextul tragediei de la Caracal, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a venit cu o replica incredibila care ne aminteste de. continuă pe B1

Mihai Fifor anunta noi masuri care se impun dupa tragedia de la Caracal: Toleranta mea este zero privind modul in care isi fac datoria colegii nostri

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat o serie de masuri care se impun a fi luate dupa tragedia din Caracal. Sunt chestiuni operative pe care le-am avut in analiza. inca de.

Ce propun politicienii dupa tragedia de la Caracal

Referendumul anuntat de premierul Viorica Dancila, dupa tragedia de la Caracal, poate fi convocat do.

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei: Eu am invatat de acasa sa nu ma urc cu un strain in masina

Deputatul PNL Adriana Saftoiu s-a contrazis cu Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, joi seara, la o emisiune de la Antena 3, legat de cazul Alexandrei, victima criminalului de la Caracal care a luat-o in masina sa, la ocazie.

DANCILA CATRE ECATERINA ANDRONESCU: Va rog sa luati in considerare inceperea anului scolar in 16 septembrie

Premierul Viorica Dancila a rugat-o, astazi, pe Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, sa ia in considerare inceperea anului scolar in 16 septembrie.

Discoteca Teodorovici, lipsit de orice bun simt dupa tragedia de la Caracal: Este o chestiune care se intampla in special din cauza protestatarilor care tipa si se impotrivesc schimbarilor in sistem (VIDEO)

Tragedia din Caracal nu ii provoaca nicio emotie ministrului de Finante, Eugen Teodorovici! Lipsit de orice urma de decenta, numarul 2 din PSD a ales sa se razboiasca cu protestatarii care au venit sa isi.

MAI, primele masuri dupa tragedia din Caracal. Cinci ofiteri si trei agenti, cercetati pentru modul in care s-a desfasurat interventia

Ministrul de Interne dispune primele masuri in ancheta de dupa tragedia din Caracal. A dispus cercetarea prealabila fata de cinci ofiteri si trei agenti in legatura cu modul in care au functionat lucrurile.

Revolta dupa tragedia de la Caracal. Medic: Daca, copiii vostri s-ar fi aflat in situatia Alexandrei, tot asa ati fi procedat?

Tragedia de la Caracal, cand autoritatile au asteptat 19 ore ca sa intervina, au starnit controverse in randul romanilor. Bogdan Ionescu, medic neurochirurg la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobo.

Dan Barna solicita Parlamentului sa ia masuri dupa tragedia de la Caracal

Presedintele USR, Dan Barna, vrea convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru ca evenimentul de la Caracal sa nu se mai repete. El sustine ca o tragedie ca aceea de la Caracal trebuia sa duca la demisia Guvernului.

Care sunt cele 10 masuri pe care le-a luat Dancila dupa tragedia de la Caracal. Vom avea din nou sectorist. Premierul a facut bilantul vorbelor

Premierul Viorica Dancila a prezentat miercuri seara masurile pe care Guvernul le-a luat ca urmare a tragediei de la Caracal. Printre cele zece idei se regaseste si crearea unui Registru al persoanelor cu agresiuni sexuale la activ. in rest, masurile anuntate sunt, de fapt, un bilant al vorbelor din ultimele cinci zile.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala la Parchet dupa tragedia de la Caracal: Orice disparitie a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigata

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisade criminalul Gheorghe Dincadin Caracal a venit la Parchetul General ca sa depuna plangere. Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )