Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce propun politicienii dupa tragedia de la Caracal

România Liberă România Liberă,
Ce propun politicienii dupa tragedia de la Caracal

Referendumul anuntat de premierul Viorica Dancila, dupa tragedia de la Caracal, poate fi convocat do. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

Discoteca Teodorovici, lipsit de orice bun simt dupa tragedia de la Caracal: Este o chestiune care se intampla in special din cauza protestatarilor care tipa si se impotrivesc schimbarilor in sistem (VIDEO)

Tragedia din Caracal nu ii provoaca nicio emotie ministrului de Finante, Eugen Teodorovici! Lipsit de orice urma de decenta, numarul 2 din PSD a ales sa se razboiasca cu protestatarii care au venit sa isi.

MAI, primele masuri dupa tragedia din Caracal. Cinci ofiteri si trei agenti, cercetati pentru modul in care s-a desfasurat interventia

Ministrul de Interne dispune primele masuri in ancheta de dupa tragedia din Caracal. A dispus cercetarea prealabila fata de cinci ofiteri si trei agenti in legatura cu modul in care au functionat lucrurile.

Revolta dupa tragedia de la Caracal. Medic: Daca, copiii vostri s-ar fi aflat in situatia Alexandrei, tot asa ati fi procedat?

Tragedia de la Caracal, cand autoritatile au asteptat 19 ore ca sa intervina, au starnit controverse in randul romanilor. Bogdan Ionescu, medic neurochirurg la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobo.

Dan Barna solicita Parlamentului sa ia masuri dupa tragedia de la Caracal

Presedintele USR, Dan Barna, vrea convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru ca evenimentul de la Caracal sa nu se mai repete. El sustine ca o tragedie ca aceea de la Caracal trebuia sa duca la demisia Guvernului.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala la Parchet dupa tragedia de la Caracal: Orice disparitie a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigata

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisade criminalul Gheorghe Dincadin Caracal a venit la Parchetul General ca sa depuna plangere. Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul.

3 moduri in care politicienii pot face ceva dupa cazul Caracal: E o sansa unica pentru Parlament

Pe 27 iulie, in urma haosului autoritatilor in cazul din Caracal, Comisia de aparare din Camera Deputatilor a chemat STS si Politia Romana la audieri. Acest moment poate fi unul bun in.

Mii de persoane au iesit sa protesteze in Capitala dupa tragedia din Caracal. Oamenii au cerut sa se faca dreptate pentru Alexandra

Mii de persoane au iesit in strada in Capitala pentru a protesta fata de modul in care autoritatile si-au indeplinit atributiile in cazul tragediei din Caracal. Aproximativ 30. 000 de oameni s-au.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Marcel Ciolacu vrea infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta dupa tragedia de la Caracal

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, va initia, in regim de urgenta, discutii cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta, care sa analizeze cauzele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )