Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victimele comunismului vor primi 250 de lei lunar pentru fiecare an de inchisoare

Antena3 Antena3,
Victimele comunismului vor primi 250 de lei lunar pentru fiecare an de inchisoare

Victimele regimului comunist vor primi lunar cate 250 de lei pentru fiecare an de inchisoare. Deputatii au votat o lege care aproape tripleaza indemnizatiile acordate detinutilor. continuă pe Antena3

Victimele regimului comunist vor primi 250 de lei lunar pentru fiecare an de inchisoare

Victimele regimului comunist vor primi lunar cate 250 de lei pentru fiecare an de inchisoare. Deputatii au votat o lege care aproape tripleaza indemnizatiile acordate detinutilor.

Fermierii afectati de embargoul rusesc vor primi ajutoare de inca 165 milioane de euro

Cultivatorii de fructe si legume perisabile afectati de embargoul rusesc vor primi ajutoare in valoare de 165 milioane de euro de la Uniunea Europeana, dupa ce Comisia a adoptat ieri un nou program de masuri de sprijin, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Opt tineri au fost retinuti pentru doua talharii. Ei isi ademeneau victimele pretinzand vor sa le vanda oi sau lana

Politistii constanteni au reusit prinderea a opt tineri, care au comis doua talharii la sfarsitul lunii mai, prejudiciul fiind de 7500 de lei. Ei atrageau victimele cu pretextul ca vor sa le vanda oi, respectiv lana.

Fermierii vor primi subventii la cursul de 4,4102 lei/euro

Sprijinul pe suprafata acordat agricultorilor de Uniunea Europeana se calculeaza in lei la cursul oficial afisat de Banca Centrala Europeana in ultima zi bancara din luna septembrie. in acest an, cursul este de 4,4102 lei/euro.

Costoiu le promite studentilor ca vor fi platiti de stat pentru practica in companii

Ministrul delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a declarat ca peste 100. 000 de studenti vor primi bani de la stat ca sa faca practica in companii, in acest an universitar, relateaza Mediafax.

Romanii ar putea primi o singura factura pentru curent, gaze, caldura si apa

Romanii ar putea primi o singura factura pentru curent, gaze, caldura si apa. Potrivit normelor europene, furnizorii de apa si energie trebuie sa testeze si sa instaleze sisteme de masurare inteligente si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )