Libnet.ro
UNICEF

14:30

Victor Costache, aviz favorabil pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii

România Liberă România Liberă,
Victor Costache, aviz favorabil pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii

Victor Costache, propus pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii in Guvernul Orban, a primit,. continuă pe România Liberă

Victor Costache, propus la Ministerul Sanatatii: in Romania se arunca la gunoi 150 de inimi si 300 de plamani

Victor Costache, propunerea PNL pentru Ministerul Sanatatii, a vorbit la audierile din comisiedespre problemele sistemului de transplant din tara noastra. in momentul de fata in Romania se arunca.

Victor Costache, liberalul propus la Ministerul Sanatatii, laudat dupa ce a ajutat un copil cu o grava malformatie. Ungureanu (USR): Va apreciez pentru asta

Victor Costache, propunerea PNL pentru Ministerul Sanatatii, a fost laudat de un ales in timpul audierii in comisia parlamentara de specialitate. Deputatul USR Emanuel Ungureanu a tinut sa spuna ca Victor.

UPDATE Victor Costache, ministrul propus al Sanatatii: Daca in dosarul de malpraxis mi se schimba calitatea din suspect in invinuit, voi demisiona Aviz favorabil in comisii

Medicul sibian Victor Costache, desemnat pentru a conduce Ministerul Sanatatii in Guvernul Ludovic Orban, a declarat, la audierile din comisiile reunite de Sanatate, ca isi va da demisia daca, in dosarul sau de malpraxis, i se va schimba calitatea din suspect in invinuit. 25 Costache a primit aviz favorabil din partea comisiilor, cu 14 voturi pentru si 4 abtineri.

Gen. Nicolae Ciuca, dupa ce a primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate: A fost o propunere pe care am acceptat-o cu conditia de a nu deveni membru in niciun partid politic

Generalul Nicolae Ciuca, trecut in rezerva dupa ce a fost propus ministru al Apararii in viitorul Guvern Orban, a primit, marti, aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate din Parlamentul Romaniei,.

Ministrul propus Victor Costache, la audierile din Parlament: Voi demisiona daca devin suspect in dosarul de ucidere din culpa

Victor Costache a declarat, marti, la audierile din Parlament, ca va demisiona din calitatea de ministru al Sanatatii in momentul in careprocurorii ii vor schimba incadrarea din suspect in inculpat, in.

VICTOR COSTACHE DESPRE ACUZATIA DE MALPRAXIS: Trebuie sa lasam Justitia sa-si spuna cuvantul

Victor Costache, propus pentru a prelua portofoliul Sanatatii in Guvernul Orban, a declarat marti ca are calitatea de suspect intr-un dosar deschis in 2017 cu acuzatia de malpraxis, iar Justitia trebuie lasata sa isi spuna cuvantul.

Victor Costache, despre acuzatia de malpraxis: Toate expertizele mi-au fost favorabile. Daca voi deveni culpabil, imi voi inainta imediat demisia (VIDEO)

Victor Costache, propus de PNL pentru Ministerul Sanatatii, a discutat in timpul audierilor din comisiile parlamentare specializate si despre dosarul penal care il vizeaza, dupa ce familia unei foste paciente l-.

Victor Costache, propus la Ministerul Sanatatii, despre dosarul de malpraxis care il vizeaza: Daca voi fi suspect, imi voi da demisia

Ministrul propus pentru Sanatate, Victor Costache, a declarat la audierile de astazi din comisie ca daca i se va schimba calitatea in dosarul in care este acuzat de malpraxis, va demisiona imediat din functie. Acesta a explicat ca intelege durerea familiei, dar sustine ca au fost indeplinite toate procedurile medicale.

Victor Costache, ministrul propus al Sanatatii: Daca in dosarul de malpraxis mi se schimba calitatea din suspect in invinuit, voi demisiona

Medicul sibian Victor Costache, desemnat pentru a conduce Ministerul Sanatatii in Guvernul Orban, a declarat, la audierile din Parlament, ca isi va da demisia daca, in dosarul sau de malpraxis, i se va schimba calitatea din suspect in invinuit.

Victor Costache, ministrul propus la Sanatate: in Romania se arunca 150 de inimi si 300 de plamani la gunoi

Victor Costache, ministrul propus de PNL la ministerul Sanatatii, a atras atentia marti in timpul audierilor din comisia de specialitate din Parlament ca in Romania nu exista centre de stocare a organelor si ca in momentul de fata se atunca 150 de inimi si 300 de plamani la gunoi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )