Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Juc: Scenariul alegerilor anticipate este unul cu cea mai mare probabilitate de realizare

Adevărul Adevărul,
Victor Juc: Scenariul alegerilor anticipate este unul cu cea mai mare probabilitate de realizare

Scenariul privind organizarea unor alegeri parlamentare anticipate este unul cu cea mai mare probabilitate de realizare. Dupa acesta urmeaza, cu probabilitate mai mica, formarea unei coalitii de guvernare dintre Partidul Socialistilor si blocul politic ACUM. De aceasta parere este vicedirectorul Institutului de Cercetari Juridice, Politice si Sociologice, Victor Juc, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Dodon: Scenariul alegerilor anticipate este cel mai realist dintre toate

Igor Dodon a oferit patru scenarii probabile cu privire la evolutia situatiei de la Chisinau ca urmare a alegerilor parlamentare din 24 februarie. Presedintele considera ca cel mai realist scenariu pentru Republica Moldova va fi organizarea alegerilor parlamentare anticipate, chiar in toamna acestui an.

Criza Brexit: Theresa May convoaca o noua sedinta de guvern dupa esecul din Parlament. Varianta alegerilor anticipate, pe masa

Dupa ce Parlamentul a respins luni, din nou, toate variantele privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, premierul Theresa May va convoca marti o noua sedinta de guvern. Potrivit Guardian, decizia Camerei Comunelor de a respinge toate alternativele la acordul premierului readuce in discutie ipoteza alegerilor anticipate.

Juncker, exasperat de Brexit: David Cameron este unul dintre marii distrugatori ai epocii moderne

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a catalogat pe David Cameron drept unul dintre cei mai mari distrugatori ai epocii moderne, adaugand ca fostul premier britanic a interzis Comisiei Europene sa joace un rol in campania pentru referendumul din 2016 in care s-a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, scrie politico. eu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )