Libnet.ro
UNICEF

05:45

VICTOR NEGRESCU IN REPLICA LUI IOHANNIS: Analiza MAE arata ca am lasat totul in grafic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR NEGRESCU IN REPLICA LUI IOHANNIS: Analiza MAE arata ca am lasat totul in grafic

Fostul ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, afirma, in replica la afirmatiile facute ieri la Bruxelles de catre presedintele Klaus Iohannis referitoare la pregatirile pentru asigurarea de catre Romania a presedintiei rotative a Consiliului UE, ca analiza facuta de MAE, in urma plecarii sale, a aratat ca totul a fost lasat in grafic atat pe dimensiunea politica cat si logistica. continuă pe Ziarul Bursa

Cum arata analiza MAE dupa plecarea lui Victor Negrescu

Fostul ministrul delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu afirma, in replica la afirmatiile facute duminica la Bruxelles de catre presedintele Klaus Iohannis referitoare la pregatirile pentru asigurarea.

Victor Negrescu, la Adevarul Live de la ora 12.00. Culisele demisiei din Guvern

Victor Negrescu, fost ministru pentru afaceri europene, va dezvalui, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, motivele demisei subite din Guvern. De ce a semnat scrisoarea anti-Dragnea? Cine sunt ministrii care l-au sabotat? E Romania pregatita sa preia presedintia UE la 1 ianuarie 2019?.

Victor Negrescu, la Adevarul Live. Culisele demisiei din Guvern

Victor Negrescu, fost ministru pentru Afaceri Europene, vorbeste, la Adevarul Live, despre motivele demisei subite din Guvern. De ce a semnat scrisoarea anti-Dragnea? Cine sunt ministrii care l-au sabotat? E Romania pregatita sa preia presedintia UE la 1 ianuarie 2019?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )