Libnet.ro
UNICEF

21:46

Victor Picu a fost demis din functia de presedinte al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca

B1 B1,
Victor Picu a fost demis din functia de presedinte al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca

Emanuel Victor Picu a fost demis din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban, relateaza. continuă pe B1

Victor Picu, demis din functia de sef al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca

Emanuel Victor Picu a fost demis din functia de sef al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban si publicate joi in Monitorul Oficial.

Florin Roman a cerut presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului sa aprobe cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului

Liderul deputatilor PNL Florin Roman a cerut, la inceputul plenului reunit al Parlamentului de miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu si presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc sa aprobe solicitarea pentru revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului si ea sa fie transmisa comisiilor juridice ale Legislativului, conform news. ro.

Dizolvarea parlamentului neozeelandez a fost amanata din cauza noilor cazuri de coronavirus

Noua Zeelanda a amanat astazi dizolvarea parlamentului inaintea viitoarelor alegeri, in timp ce in cel mai mare oras al tarii au fost impuse masuri stricte de izolare din cauza unor noi cazuri de coronavirus.

MAE: inca 42 de muncitori romani au fost repatriati din Germania

Ministerul de Externe a venit cu noi informatii despre situatia romanilor care muncesc la o ferma din regiunea germana Dingolfing-Landau, unde a fost constatat un focar de coronavirus. MAE sustine ca 42 dintre.

ştiri de la B1

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )