Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Picu, demis din functia de sef al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca

Hotnews Hotnews,
 Victor Picu, demis din functia de sef al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca

Emanuel Victor Picu a fost demis din functia de sef al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban si publicate joi in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Victor Picu a fost demis din functia de presedinte al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca

Emanuel Victor Picu a fost demis din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban, relateaza.

Florin Roman a cerut presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului sa aprobe cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului

Liderul deputatilor PNL Florin Roman a cerut, la inceputul plenului reunit al Parlamentului de miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu si presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc sa aprobe solicitarea pentru revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului si ea sa fie transmisa comisiilor juridice ale Legislativului, conform news. ro.

Un pastor din judetul Suceava, arestat pentru viol, agresiune sexuala si rele tratamente fata de propriii copii

Un pastor neoprotestant, din satul Valea Bourei, comuna Dolhesti, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, sub acuzatii de exploatare sexuala si viol. Acesta si-ar fi infometat copiii si ii batea, relateaza Monitorul de Suceava.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )