Libnet.ro
UNICEF

11 Mai.

Victor Piturca surprinde: Pe mine nu ma intereseaza Cupa Romaniei

Online Sport Online Sport,
Victor Piturca surprinde: Pe mine nu ma intereseaza Cupa Romaniei

Universitatea Craiova s-a calificat in optimile din Cupa Romaniei, dar antrenorul Victor Piturca a declarat dupa meciul cu CSM Resita 1-0) ca nu este interesat in mod special de aceasta competitie si ca principalul sau obiectiv este campionatul. continuă pe Online Sport

Cupa Romaniei: Universitatea lui Mititelu, eliminata de U Cluj

Universitatea Cluj s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, d.

Cupa Romaniei: Universitatea Cluj s-a calificat in optimi, dupa ce a intors scorul cu U Craiova 1948 (3-2 dupa prelungiri) Rezultatele zilei

Formatia Universitatea Cluj a invins, marti, in deplasare, scor 3-2, dupa prelungiri, echipa U Craiova 1948, revenind de la 0-2, si s-a calificat in optimile Cupei Romaniei. Clujenii au evoluat si in inferioritate numerica din minutul 81.

Victor Piturca a ales unde va juca Universitatea Craiova in timpul schimbarii gazonului de pe Oblemenco

Universitatea Craiova va fi nevoita sa plece o vreme de pe arena Ion Oblemenco, unde vor avea loc lucrari pentru schimbarea suprafetei de joc.

Universitatea Craiova, victorie scurta si calificare in optimile Cupei Romaniei

Intr-un meci considerat in deplasare, dar disputat totusi pe teren propriu in Banie, Universitatea Craiova a invins-o la limita pe CSM Resita, cu 1-0, in saisprezecimile din Cupa Romaniei.

Victor Piturca isi impune dorintele la Craiova - Gazonul va fi schimbat si va costa 300.000 de euro

Dupa ce Victor Piturca a amenintat ca muta echipa de pe Ion Oblemenco daca nu se vor lua masuri in privinta gazonului, autoritatile din Craiova au reactionat si sunt gata sa plateasca 300. 000 de euro pentru noua suprafata de joc. Antrenorul oltenilor a anuntat ca gazonul va fi unul de calitate, la fel ca pe Amsterdam Arena sau Wanda Metropolitano, si va fi montat in luna octombrie.

Foresta Suceava si Metalul Buzau produc surpriza in Cupa Romaniei

Considerata pe buna dreptate o competitie a surprizelor, Cupa Romaniei nu se dezminte si chiar din prima zi a fazei saisprezecimilor au aparut primele rezultate care au rasturnat calculele hartiei.

LIVE Cupa Romaniei - Saisprezecimi. Prelungiri la FCU Craiova 1948 - U Cluj!

Marti sunt programate primele meciuri din faza Saisprezecimilor de finala in Cupa Romaniei. Toate partidele vor fi live text in aceasta pagina.

Cupa Romaniei: CSU Craiova s-a calificat in optimile de finala (1-0 vs CSM Resita)

Formatia CSU Craiova s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei, invingand echipa CSM Resita, scor 1-0, pe stadionul Ion Oblemenco.

Chindia, eliminata din Cupa Romaniei. FC Hermannstadt merge mai departe

FC Hermannstadt s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce.

Cupa Romaniei: Hermannstadt, in optimi - Victorie in inferioritate numerica contra celor de la Chindia Targoviste

Hermannstadt s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei, impunandu-se cu scorul de 1-0 in meciul disputat la Ploiesti cu Chindia Targoviste, in care a jucat in inferioritate numerica din minutul 68.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )