Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta: in 2012, MRU este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL. in 2015, PNL voteaza pentru numirea sa in functia de Director SIE. Cine sunt tradatorii?

B1 B1,
 Victor Ponta: in 2012, MRU este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL. in 2015, PNL voteaza pentru numirea sa in functia de Director SIE. Cine sunt tradatorii?

Premierul Victor Ponta a lansat pe pagina sa de Facebook un atac la adresa liberalilor, prin care le aminteste ca in 2012 au votat motiunea de cenzura impotriva lui Mihai Razvan Ungureanu, urmand ca acum tot ace. continuă pe B1

Victor Ponta, atac dur pe Facebook: Cine sunt tradatorii? imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!

Victor Ponta ii ataca dur pe Facebook pe fostii colegi din USL. Ponta le reaminteste cum a fost dat jos Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu in urma cu 3 ani. Un executiv care a rezistat in functie doar.

Victor Ponta, despre dosarul in care este cercetat: in prima zi cand vin in tara, sigur ca ma duc si la procuror

Victor Ponta a anuntat ca in prima zi cand se va intoarce in tara va merge la audieri la DNA in dosarul in care este urmarit penal. Totodata, premierul a declarat ca nu exclude nicio varianta in acest.

Senatorul Balu propune ca membrii CSAT urmariti penal sa nu mai participe la sedintele Consiliului. Este vizat premierul Victor Ponta, vicepresedinte CSAT

Senatorul liberal Marius Balu a depus la Senat un proiect legislativ prin care propune suspendarea dreptului de a participa la sedintele CSAT a membrilor aflati sub urmarire penala, acesta spunand ca ideea i-a venit de la situatia premierului Victor Ponta, urmarit penal penal in dosarul lui Dan Sova.

Victor Ponta, mesaj pe Twitter in limba franceza: Profunda indignare dupa atentatul din Isere

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, in limba franceza, in care arata ca exista o profunda indignare dupa atentatul din Isere si ca Franta este sprijinita in mobilizarea.

Surse: Victor Ponta are nevoie de inca o saptamana de recuperare

ACTUALIZARE 14:56 Liliana Minca PND): Premierul Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia Deputatul PND Liliana Minca considera ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din fruntea Executivului, urmand ca stabilitatea politica sa fie asigurata, in opinia sa, de catre vicepremierul Gabriel Oprea.

Daniel Savu, senator PSD: Daca Victor Ponta cedeaza si isi da demisia, cariera lui s-a terminat

Senatorul PSD Daniel Savu spune ca daca Victor Ponta va pleca din fruntea Guvernului, cariera lui s-a terminat, noteaza Digi24 . In plus, arata parlamentarul Daniel Savu, Victor Ponta va pierde total si sprijinul partidului.

isi opereaza Victor Ponta demisia?

Premierul Victor Ponta nu se opreste din a ne starni uimirea. Dupa ce a fost pus sub urmarire penala de DNA, dupa ce Parlamentul a refuzat sa-i ridice imunitatea, brusc premierul a disparut din peisajul accidentat al politicii romanesti.

Victor Ponta, mesaj pentru elevii care incep examenul de bacalaureat: Am incredere ca suntem suficient de bine pregatiti pentru ca totul sa decurga normal

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj absolventilor clasei a XII-a care incep luni examenul de bacalaureat. Premierul scrie pe pagina sa de Facebook ca are incredere in faptul ca elevii sunt bine pregatiti.

Victor Ponta, mesaj de sustinere pentru liceeni. Cui a multumit premierul

Premierul Victor Ponta le-a urat succes elevilor de clasa a XII-a care vor da luni Bacalaureatul la Limba si literatura romana si a subliniat ca le tine pumnii.

Victor Ponta: Domnul Iohannis ne considera niste iobagi pe mosie

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, ca Presedintele Romaniei, domnul Iohannis ne considera niste iobagi pe mosie care trebuie sa indeplineasca ordinele sale.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )